SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP'nin Battalgazi İlçe Kongesi Yapıldı

MHP'nin Battalgazi İlçe Kongesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Sosyal medyada yürütülen algılara dikkat edelim, Bizim için kılavuzumuz ve kutup yıldızımız Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve MHP Genel Merkezimizdir” dedi.

MHP Battalgazi İlçe Bakanlığının olağan kongresi Battalgazi Belediyesi Kongre Salonu’nda gerçekleştirildi. MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’ın yeniden seçildiği Genel kurula MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Değerli dava arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla Battalgazi İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Biz büyük bir aileyiz. Biriz, diriyiz, kardeşiz, hep birlikte Milliyetçi-Ülkücü Hareketiz. Allah birliğimizi daim etsin.” dedi.

Fendoğlu, MHP olarak ana gündemlerinin 6 Şubattan beri deprem olduğunu belirterek, “Bizim ana gündemimiz şehrimizde depremin yaraları sarılanana kadar ana gündemimiz deprem olarak devam edecektir. 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak, bir önceki yerel seçimlerde kaybedilen ilçeler olan Hekimhan, Akçadağ ve Arapgir ilçeleri için güçlü bir şekilde yerel seçimlere hazırlanacağız ve bu ilçeleri cumhur İttifakı olarak alacağız.” İfadelerini kaydetti.

MHP’lilerin kesinlikle sosyal medya algılarına dikkat etmesi gerektiğini belirten Fendoğlu, “Sosyal medyada yürütülen algılara dikkat edelim, Bizim için kılavuzumuz ve kutup yıldızımız Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve MHP Genel Merkezimizdir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve genel merkezimizin duruşun göre hareket edeceğiz Birlik içinde kongrelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök ise, “Türk milletinin ruh kökü, tarihin kükreyen sesi MHP ile Umutlu Geleceğe ilerliyoruz.  Kongre sonucu seçilen ilçe Başkanımıza ve oluşan İlçe Yönetimimize başarılar diliyorum.  Allah birliğimizi daim etsin. Milliyetçi - Ülkücü Hareket olarak; yürekleri vatan sevgisiyle dolu olan kadrolarımızla “Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru” yol alıyoruz” şeklinde konuştu.

MHP Battalgazi İlçe Başkanlığına İlhan İlhan yeniden getirilirken, Yönetim Kurulu’na şu isimler seçildi:

Mehmet Mustafa Özcan, Korkud Hasan Dikenli, Abdullah Özcan, Cercis Kırlıoğlu,    Bilal Altınay, Erdal Ekici, Erdal Karakuş, Erhan Işık, Hüseyin Karabağ, Ozan Sağlam, Hadi Yurdakan, Cengiz Güldaş, Kürşad Duran, Kürşad Bahattin Özzapçı, Lütfü Yıldız, Necati Dinç, Mehmet Ataş, Ünal Kapkın, Ünal Serin, Yılmaz Karakuş, Alper İlhan ve İhsan Doğan.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya (8 ay önce)
    Sayın vekilimizin yaptığı konuşma çok güzel ve isabetli idi.
    0
    0
    Yanıtla