SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Milletimizin Dertleriyle Dertlendik"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi.

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Ayakkabıcılar Çarşısı, Temelli ve Hasanbey Caddesi esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kentteki temasları kapsamında ilk olarak Ayakkabıcılar Çarşısı esnafını ziyaret etti. Esnafın sorun ve isteklerini dinleyen Çalık, 20 yıldır ülkeye her alanda önemli hizmetler yaptıklarını ifade etti.

Milletvekili Çalık, yapılmak istenen yargı, askeri ve ekonomik darbelere rağmen Türkiye’nin her alanda büyümesini sürdürdüğünü belirterek, pandemi dönemi olmak üzere her sıkıntılı dönemde esnafın yanında olduklarını kaydetti.

Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla çay içen ve uzun süre sohbet eden Çalık, vatandaşlarla da bir araya geldi.

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Temelli ve Hasanbey Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnafı tek tek dolaşan Çalık, vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini kırmayan Çalık, esnafla çay içerek sorun ve isteklerini dinledi.

Milletvekili Çalık, 20 yılda Türkiye’de her alanda önemli hizmetler yaptıklarını ifade ederek, “Malatya’mızda da sağlıktan ulaşıma, eğitimden sulamaya kadar her alanda önemli hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. 24 Ocak 2020 depremi sonrası hızlı bir şekilde devletimiz, milletimizin yanında oldu ve yaraları sardık” dedi.

Her zaman milletle birlikte yol yürüdüklerini ifade eden Çalık, “Biz milletimizin derdiyle dertlendik. Sorunları milletimizle birlikte çözdük. Yapılmak istenen darbelere karşı hep birlikte dimdik durduk. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemize her alanda önemli hizmetler yaptık. Bundan sonrada milletimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte 2023’e emin adımlarla yürüyeceğiz.” diye konuştu.

Milletvekili Çalık’a büyük ilgi gösteren vatandaşlar, “Sizleri çok seviyoruz. Her zaman yanınızdayız” dediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • irfan (1 yıl önce)
    önünde durduğunuz tezgahın üzerindeki ürünlerin fiyatına baksaydın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Antalyaya gitmişim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yapmacık olma (1 yıl önce)
    Allah aşkına on küsur binlik ayakkabı giyerek,asgari ücreti ile kızına arkadaşlarından eksiklenmesin diye kıt kanaat zar zor ayakkabı alan derdim ile mi dertlendin,seçim geliyor Allah aşkına oruç, namaz, başörtüsü üzerinden siyaset yapmayın yeter, cidden RTE yi seviyoruz ama Malatya da sizleri asla görmek istemiyoruz
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Ortalığa düştüler gene. Anlaşılan seçim startı verilmiş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hoca 44 (1 yıl önce)
    Malatya'nın gururu helal olsun Öznur hanıma Malatya siyasi tarihinde belkide en uzun siyaset yapan kadın bütün kadınlara örnek olsun.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Hoca 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Sonuç kiraz bahçesi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (1 yıl önce)
    Tabi tabi.Sen genelde bacın aysunun derdiyle dertleniyorsun. Bize sıra gelene kadar ölme eşeğim ölme.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Yapmacık olma (1 yıl önce)Zafer Demir isimli kullanıcı yorumuna
    Ağabey füze mi atsa idin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Oradaki esnaflara da yazıklar olsun. Bu kadar mı korkak oldunuz da birisi çıkıp kral çıplak demiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gezgin (1 yıl önce)
    Hehee vallah millete dert verdiniz herseye buhtac ettiniz kaşıkla verdiniz kepçeyle aldiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya li (1 yıl önce)
    Belli çok dertleniyorsun sen geçim sıkıntısı çekiyorsun bir kilo peynir 85 tl olmuş 5 lt yağ 180 diğer temel gıdaları dersen uçmuş asgari ücret e zam yapıyorsunuz yine vatandaş yetişemiyor zamlara bir tüik denen sahtekar bir kuruluş enflasyonu verga düşük tutuyor ama çarşı pazar yanıyor temuz ayı sebzenin en ucuz olması ay dometes 10 patates normalde bu ayda en fazla 3 tl olması gerekti 12 tl soğan yine aynı bari milletle dalga geçmeyin dertleniyiruz diye bir millet vekili bile feryat ederse geçinemiyorum diye vatandaş ne yapacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kağan (1 yıl önce)
    Tok açın halinden anlamaz demiş atalarımız boşa dememiş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Yalanın vergisi yok, sallayın gitsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    O kadar tepkiler yazılıyor eleştiriliyor kimse beğenmiyor fakat oya gelincede %60 %70 lerde oy alıyorlar .ya biz sıkıntılıyız yada siyasetçiler işini çok iyi yapıyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Vah vahhhhhh üzuldummmmmm ya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Ben de Ben de
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gökhan (1 yıl önce)
    Tabi ne demek cok güzel dertleniyonuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erhan (1 yıl önce)
    milletin derdiyle dertlenmiş ben derdimi anlattım sana 7 yıl geçti başından savdın yazıklar olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)
    Temmuz ayında bütçe 93 milyar TL neden açık verdi? Uçmak için bütçe fazlası ağırlık mı yapıyor? Hem bizi fakirleştirip hem de bardakta kalan bir kaç damlanın reklamını yapmayı nasıl başarabiliyorsunuz?
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ülke çok iyi yerde herkes hazır su içiyor Malatya'da.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Ey hoca 44 hazır suyu millet niye içiyor biliyonmu git saglik ilmudurlugune sor bakalım veya çocuk acile şikayet neler diye millet keyfine içmiyor ya suyun sagliksizligindan yada bu hükumetin zamları sindiremez diye yaww hoca bi yakınının aldılar ise yada sozmu verdiler sana
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Hoca 44 isimli kullanıcı yorumuna
    senin suyuna ne katıyolar acaba ne kafa yaşamışssın belli
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hamdi (1 yıl önce)
    Milletin dertleriyle dertlendiğini bilmiyoruz, ama aylardır yolsuzlukları ve usulsüzlükleri ile malatya'nın gündeminde olan kız kardeşin rektör aysun karabulut'u o görevde tutmak, yaptıklarını bir dönem daha yapması için çok büyük çaba gösterdiğini, bir numaralı derdinin bu olduğunu biliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Bir kişi de dememiş sen ne anlatıyorsun, hangi yüzle bunları deyip dertlerimizle dertlenmissin. Yüzünüz kuru....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mirro (1 yıl önce)
    Demedi demeyin belediye başkanlığına aday olacak Malatya'da Öznur hanimi sevmeyecek akp kaybedecek himm yazın görün
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)Mirro isimli kullanıcı yorumuna
    AKP şapka koysun kazanır. Hemde davul zurnayla.
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)
    Hani ülkenin sorunlarını çözmüştünüz dünkü konuşmanızda? Bugün de milletin dertleri ile dertlenmişsiniz! Vah vah! 1 ay uykunuz kaçar milletin dertlerinden dolayı. Bence millet nankör. Sırtınızda Hacca da götürseniz nafile. Kendinizi üzmeyin sakın. Dertlendiğinizi okuyunca çok üzüldüm.
    %94
    %6
    Yanıtla