SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Milletimizle Beraber İnşa ve İhya Hareketini Devam Ettireceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın katıldığı "Mahallelerde Sohbet Buluşması"na telefonla bağlanarak Malatyalı vatandaşlara hitap etti.

Çalık, Malatya’nın Yeşilyurt İlçesine bağlı Topsöğüt Mahallesinde "Mahallelerde Sohbet Buluşması" programına katıldı.Burada vatandaşlarla sohbet eden Çalık, tapu sorunu çözülen vatandaşların görüşme talebini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletti.

Telefon bağlantısıyla vatandaşlara hitap eden Erdoğan, konuşmasında en kalbi duygularla vatandaşlara selam, saygı ve sevgilerini gönderdiğini söyleyerek, "Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin inşallah. Bu birlik ve beraberlik içerisinde 2023'e hazırlanmalıyız. Milletimiz bugüne kadar nasıl bizim yanımızda arkamızda yer aldıysalar bundan sonra da inşallah yanımızda arkamızda yer alacaklar. Geleceğin ideal ve huzur içindeki Türkiye'sini biz inşa ediyoruz, biz ihya ediyoruz. Milletimizle beraber inşa ve ihya hareketini devam ettireceğiz. Şuan Van yolculuğundayım ve bu yolculukta sizlere, Malatyalı hemşehrilerime selam sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Mahalle sakinleri ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dua ederek, “Allah size sağlık versin, sizi başımızdan eksik etmesin.” dediler.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Gerçek Malatyalı (1 yıl önce)
    Tv dan Reisimiz İmar Sözü verdi Topsöğütün Tamamına Eğerki Verdiğiniz Sözünde Durursanız Bizde Oyumuzu Vermeye Devam Ederiz Yoksa Hayat da Oy Vermeyiz Seçim Gelmeden Verdiğiniz Vaedleri Bekliyoruz.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • herhangi biri (1 yıl önce)
    bence inşaaatı ve bizi ihyayı bıraksanız daha iyha etmiş olursunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (1 yıl önce)
    Öznur hanım doğru eczanenin başına geç. Orayı da kimseye kaptırma.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Şehri imar ederken nesli ihya etmeyi unutmayın..İmar ettiğiniz şehir ihmal ettiğiniz nesil tarafından tahrip edilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (1 yıl önce)
    oy veren milletinle inşaatla inşa ve geliri ile ihya ettiniz malumun ilamı emekli parkları ve millet bağçaları ile emekli şehri oldu malatyamız halaya devam Allah'ınıza gurban malatyalılar
    %73
    %27
    Yanıtla
  • carlos (1 yıl önce)
    Öznur Çalık ne anlatsan artık boş. Çünkü sonunuz geldi. Şimdi hesap sorması bizde :)
    %93
    %7
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Sayın vekil hala vatandaşın ihya olmadığını bilmiyorsanız ki bilmemeniz mümkün değil. Artık aklımızla alay etmeyin yeter. Siz ve yakınlarınız yeterince ihya oldunuz. Halka sizi ihya ettik, daha da ihya edeceğiz diye halkla dalga geçmeyin. Bu insanların da bir onuru ve gururu var.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Bacınıda, yaptıklarınızı da, milleti Ak partiden nasıl soguttugunızdan da bahsetseydin. Ah ah Reisim bunları sen cilaladın. Ama bilki cila döküleli cok oldu.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • ZAFER DEMİR (1 yıl önce)
    Sen bacın Aysun'u ihya ettin ya gerisine gerek yok. Boş ver keyfine bak. Git artık milletvekilliğinden bize yeter.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Size kimse inanmıyor artık ...
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Hakikat (1 yıl önce)
    Siz kendinizi ve yakınlarınızı ihya ettiniz ki millet e sıra geldi. Bırakın artık bu klişe söylemleri. Malatya lı özellikle sizi görmek istemiyor. Nefret etti halk. Millet aç aç.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Şahnahanlı (1 yıl önce)
    Şahnahan da akan suyun kokusundan duramıyorum.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Kandübekli (1 yıl önce)
    Öznur hanım hazır cumhurbaşkanı ile görüşmüşkene şu MTÜ deki sorunları da iletip yardım ve ilgilerini talep etseydiniz eyiydi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Baba bizi sal bi (1 yıl önce)
    Aman ablacım sizler bizi bir salın biz başka birşey istemiyoruz, yemin ederim soğudum sizler sayesinde yaşamaktan, kardeşinizin de Bi kulağını mı çekseniz sanki de lazım ha ablam, sağolun karın tokluğuna yaşamayı öğrettiniz bizlere ayağınıza on binlik ayakkabı giyerken, neyse kafa karışık bu kadar yeter, ama cidden çiftçiden, asgari ücretliden artık bir elinizi çekin, 2023 de de sizlerin kazandığınız helalinden ama kazandığınız paralar ile güzelce geçinin ablacım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    mazot ve benzin 29. TL. ye yaklaşttı. dolar 18 ze yaklaştı. yoru 19.za yaklaşttı. elektirik ve doğal gaza 100%150. zam... sıvı yağ 200.TL ye yaklaştı.. bilmem hesap neyin hesabı
    %97
    %3
    Yanıtla
  • HASAN HÜSEYİN (1 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    kafamıza bomba yiyeceğimize yağı 200 tl den ye .
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Cumhurbaşkanı ile telefonda konuşurken ayağa kalkmalarını videoda gördüm. Yanlış anlamayın karşınızda olsa neyse de telefondayken ayağa kalkmak nedir? Babasını görse ayağa kalkmaz haa
    %98
    %2
    Yanıtla