SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milletvekili Fendoğlu Darende Festivali'nde Atış Yaptı

Milletvekili Fendoğlu Darende Festivali'nde Atış Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Darende 71. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali'nin ikinci gününde hem okçuluk müsabakalarına katıldı hem de profesyonel trap atışı yaptı. Fendoğlu, hem okçularla birlikte ok attı hem de profesyonel trap atıcısı olarak müsabakalarda yer aldı.

Okçuluk ve Trap Atışları
Darende’de düzenlenen festivale yoğun ilgi gösterilirken, Fendoğlu, okçuluk müsabakalarında sporculara destek vererek ok attı. Festivalin ikinci gününde gerçekleşen trap atışlarında ise Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Elazığ ve Malatya'dan katılan sporcular kıyasıya mücadele etti. Dereceye giren sporculara madalyalarını takdim eden Fendoğlu, profesyonel bir trap atıcısı olarak müsabakada trap atışı gerçekleştirdi.

Darende 71. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali'ne damga vuran etkinliklerden biri olan trap atışlarında sporcuların başarısını kutlayan Fendoğlu, "Bu tür organizasyonlar, geleneklerimizi yaşatmak ve gençlerimize aktarmak adına çok önemli," dedi. Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt ve MHP yöneticileri de Fendoğlu’na eşlik ederek etkinliklerin coşkusunu paylaştı.

-Darende’ye atış alanı 
Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt “Festivale katılmanız bizi çok mutlu etti. Darende’de kalıcı atış alanı için çalışmalar yapıyoruz. Medişeyh Mahallesinde 20 dönümlük bir arazide 3 atışlık alan yapmak istiyoruz. Görüşmelerimiz oldu” şeklinde konuştu.

Darende’nin kalıcı hizmetlere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Fendoğlu, “Biz Darende’yi Darendelileri çok seviyoruz. İyi gününde kötü gününde buradayız. Belediye başkanımıza davetinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın kalıcı hizmetler yapmak istediğini biliyoruz. Siz atış alanı için görüşmelerinizi yapın; bakanlık nezdinde ödenek ve projenin yapılması için tüm desteği vereceğim ve tüm imkanlarımı kullanacağım. Yılda 3 organizasyon Darende için büyük tanıtım olur” ifadelerini kullandı.

Bu arada, Fendoğlu, festival öncesinde MHP il başkan yardımcısı Adem Çiçek’in Balaban’da verdiği kahvaltıya katıldı. Kahvaltıya MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP MYK üyesi Nafiz Koray Nügü, MHP Darende ilçe başkanı Mehmet Altun ve MHP ilçe yönetimi katıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız