SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Milletvekili Kahtalı'nın Annesi Toprağa Verildi

AKP Milletvekili Kahtalı'nın Annesi  Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı'nın annesinin vefat ettiği bildirildi.

Milletvekili Kahtalı'nın, 4 çocuk annesi olan ve kalp krizi sonucu vefat eden 77 yaşındaki annesi İnsaf Kahtalı'nın cenazesi, Salı akşamı saat 18.00'de  Şehir Mezarlığı Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, merhumenin ailesi, dost ve yakınları  ile Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, bazı kaymakamlar ve belediye başkanları katıldı.

Taziye Yeri: İSTİKLAL MH.İMAMOĞLU SK. NO: 38/3 BATTALGAZİ / MALATYA     

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Nihat (2 yıl önce)
    Öncelikle teyzemize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim.Ancak Hakan Kahtalı'nın siyasi görüşünden olmasanız veya şahsına sempatiniz olmasa hatta antipati duysanız veyahutta nefret bile etseniz,yukardaki taziye mesajına beğenmedim seçeneğini seçmek nasıl bir öfkenin kinin dışa vurumudur hayret ediyorum.Ha bunları yazan bende kesinlikle Akp'li değilim bununda belirteyim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahmut Nedim (2 yıl önce)
    Merhumeye Yüce Allah'tan rahmet ve mağfiret, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
    %54
    %46
    Yanıtla