SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Milli Ara İlaç Gibi Geldi"

0
Güncellendi - 2019-03-30 02:13:28
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 2 Nisan Salı günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

Lige milli maçlar ve seçim nedeniyle verilen arayı Antalya'da kamp çalışması yaparak değerlendiren Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Antalya'daki kamp çalışmasının ardından İstanbul'a geçecek olan sarı kırmızılılar, yarı final ilk maçında 2 Nisan Salı günü 20.00'da Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray ile karşılaşacak.

Evkur Yeni Malatyaspor, 6 Nisan Cumartesi günü 19.00'da Galatasaray ile bu kez de Spor Toto Süper Lig maçında deplasmanda karşı karşıya gelecek.

GÖZLER KUPAYA ÇEVRİLDİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamayı hedefleyen Evkur Yeni Malatyaspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular Galatasaray ile oynayacakları yarı final ilk maçlarına çevrildi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, "Önümüzde Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı var. Bu karşılaşmaya odaklandık. Amacımız Ziraat Türkiye Kupası ilk maçından avantajla dönmek istiyoruz. Önceliğimiz Ziraat Türkiye Kupası olacak. Evkur Yeni Malatyaspor takımı ilk kez yarı final oynayacak. Taraftarımız da kupada yarı final heyecanını yaşıyor. Takımımız Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. İyi bir sonuçla avantajı yakalamak istiyoruz" dedi.

"İLAÇ GİBİ GELDİ"

Sportif Direktör Ali Ravcı, Galatasaray ile oynayacakları kupa maçından iyi bir skorla ayrılmak istediklerini söyledi.

Antalya kampının kendilerine ilaç gibi geldiğini dile getiren Ravcı, “Ligde son oynadığımız Ankaragücü maçında kazandığımızı 3 puanın moraliyle girdiğimiz milli ara açıkçası bize ilaç gibi geldi. Sakat ve formsuz oyuncularımızı yeniden kazanmak adına verimli bir kamp yaptık. Mina ve Bifouma kısa sürede maç ritmi yakalayacak seviyeye ulaştılar. Kamara ise Galatasaray ile oynayacağımız lig maçına kadar hazır hale gelir diye düşünüyoruz. Kupa maçlarının takviminin açıklanmasının ardından normal programımızda değişikliğe giderek futbolcu izinlerini iptal ettik. Dolayısıyla yarın İstanbul’a geçerek hazırlıklarımıza orada devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız