SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suriyeliler Türkiye'ye Çöktükten Sonra.. "Sayın Esed'le Görüşürüm" Geldi!..

Suriyeliler Türkiye'ye Çöktükten Sonra..
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Suriye Devlet Başkanı Esad ile görüşme sorusuna "Sayın Esed ile görüşürüm" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cuma namazı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye hakkında açıklamalarda bulunan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad hakkında da açıklama yapan Erdoğan flaş bir ifade kullanarak “Sayın Esed” dedi.

Erdoğan’ın Esad hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:

Diplomasi ilişkisi kurulmaması için hiçbir sebep yok. Biz Suriye ile ilişkileri geliştirmekte aynı şekilde birlikte hareket ederiz. Suriye'nin de iç işlerine karışmak gibi hedefimiz olamaz. Suriye halkı bizim kardeş halklar olarak yaşadığımız bir topluluktur.

Nasıl ki biz Suriye ile ilişkilerimizi geçmişte canlı tuttuysak, ailece görüşmelere varıncaya kadar Sayın Esed ile bu görüşmeleri yaptık, yarın olmaz diye bir şey mümkün değil, yine olur."

yenicaggazetesi.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

35 yorum yapılmış

  • Başkan (1 gün önce)
    Biz bunca yıl nasıl bunlara oy vermişiz.bizde ta kafa yok,ya beynimiz durmuş.bunun başka izahı yok.dün katil esat bugün sayın esat.milyonlarca suruyeliyi getirdiler.demek proje imiş.sşzin yatacak yeriniz yok.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • İrfan (1 gün önce)
    Siyasi İslam yine bildiğimiz gibi. Halk akillanmaz..
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ülke İslam'la yönetilmiyor ki neden İslam kavramıyla llne alaka.laik,sosyal bir hukuk devletinde seçimle başa gelmiş biri tarafından laik düzenin kurumları altında yönetim sergiliyor.bilmeyen diyecek ki milli güvenlik kurulu da İslam perspektifiyle ülkeye yön çiziyor.oysa ki İslam'ın söz hakkı olsaydı,Suriye de Türkiye politikası bu denli sorunlu olmaz,yangın körüklenmez abd nin öncülüğünde ülke karıştırılmaz ve barış için mücadele edilirdi.İslami anlayış bunu emrediyor.laik bir devletin yöneticisinin yönetiminin İslamla bağdaşan bir tarafı olduğunu iddia eden sorunlu bir bakışa sahiptir.çünkü şayet İslami olsaydı Suriye de Türkiyesiz abd nin hiç bir gücü olamaz ülke kan gözyaşına boğulup ülkemiz milyonlarca Suriyelinin gelmesi için bir yıkım söz konusu dahi olmazdı.barış ve hoşgörü dini olan İslam ın yöntemi Erdoğan'ın hükümetinin yöntemiyle hiç alakası yok.ülke yönetimine bakışınız laiklik sosyal ve beşeri hukuk devleti üzerinden olmalı İslami olmamalı.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Kardeş benim bahsettiğim siyasal islamcilar. Dini siyasi ve ticari çıkarları için kullananlar ile alakalı idi sen yönetim şekline getirmişsin konuyu , yazdıklarımla.anlattiklarin arasında alaka yok. Bu arada şeriat ile yönetilen şehirler savaşi mi durdurmuş bariş için mi çalişmiş ne alaka varsayımlara kendinize ütopya yaratiyorsunuz. Ülke ATATURK'un çizgisinde olsaydı zaten şuan ki sorunların 1000 de 1 i yaşanmazdi. Tamamen bizi yöneten tek kişinin politikasi ile bu hale gelindi. Bana şeriat ile yönetilen bir tane Türkiye'den gelişmiş( her anlamda gelişmiş) ülke gösterir misin? Laiklik çok iyi bir sistem siz dini daha çok kullanmak istiyorsunuz maalesef.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Benim sözümde şeriatın yaşandığı bir yerden bahsettiğimi nereden çıkardın İrfan kardeşim.sen yönetime eleştiri getiriyorsun.yönetime getirdiğin eleştiri içerisinde din üzerinden bakışın sancılı.bu arada binaları daha modern biraz daha kaliteli yaşıyorsun diye bu ülkede yaşanan kaotik olayların ne denli yaşandığından haberin mi yok.şeriati yaşayabilecek şerefli bir insan var mı ki.şeriattan bahseden Orhan kardeşim Afganistan da şeriatın yaşandığını nereden çıkardın ve birilerinin yanlış uygulaması şerefli olanı kirletmez.benim sözümde şeriattan bahsetmediğim halde hemen şeriat cellatlığına başlamışsınız.sabredin hepimizin hesabı mahşerde görülecek.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Asim kardeş boşver istey istediği hayatı yaşasin herkes kendinden sorumludur. Ama bir husus var ki o da vatanımızı yani hepimizi ilgilendiriyor. 10-13 milyon kontrolsüz cahil kesim her türlü dış mihraklarin oyununa gelebilecek duzeyde. Ülkesine Hayri olmamiş bunların gelip sahillerde nargile içip karimiza kızımıza yan gözle bakıyorlar. Herkes vatanında rahattır.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Aynen kardeş boş ver şirazesi kaymış bizlere çözüm ne mümkün.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Asim gardaş sen şeriati rüyanda görürsün ancak. Afganistan orada git
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Pütürgeli (23 saat önce)Asim isimli kullanıcı yorumuna
    Asım bey, İslami esaslara göre yönetilen bir ülkeyi örnek gösterebilir misiniz ?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Zaten İslami esaslara göre yöneltilen bir ülke olmadığı için yönetim ve yöneticilerde bahsederken din üzerinden bir eleştirinin manasının olmadığını naçizane anlatmaya çalışıyorum varsa bir eleştiri istediğiniz kadar kişileri eleştirinin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfkı (1 gün önce)
    Her yol helal zımbala Bilal Kader fazla zorlanmaz
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Osman (1 gün önce)
    "Bu can bu bedende,bu fakir bu görevde oldugu sürece o teröristi alamazsın " demişti rahip brunson için :) Katil sisi , sisi mi Binali Yıldırım mi demişti, dostum sisi oldu..demem o ki halkı güzel uyutuyor ama bedeli hep halka ödetiyor tıpkı ekonomide olduğu gibi..
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Şener (1 gün önce)
    Akp bıktırdın artık. RTE artık bitik ve yonetemiyor ülkeyi kimse görmüyor mu ? Yetmez ama evetçiler Ülkenin yetkisini verdiniz bir kişiye bir kişi parmaginda oynatıyor. 85 milyonun geleceği elinde. Sadece Suriyeli değil , şu 2000 km dağ bayır kat edip elini kolunj sallayarak giren Afgan,Pakistan derhal yolla sınırına sahip çık artık. Özbek,Kırgız , Afrikalı gönder ülkeden !
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Asım (1 gün önce)
    Aman Yarabbi bu akıl 20 yıla aşkın ülke yönetiyor.eyvahlar olsun.Eş başkanın manevra kabiliyeti çok yüksek çok.hesabını Yüce Allah'a veremeyecek çok tehlikeli meselelere sebep oldu.ülkemizin durumu maalesef bu aklın elinde daha büyük sorunlarla yüzleşecek.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Dün dür (1 gün önce)
    Eyyyy Dünya hergün dönüyorsun Dün eyyyyy katil Esed Yarın sayın Esed Biz bu kürsüye çıktık ta çıkmadık mi dedik Kim çıkartı beni buaraya
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Akp (2 gün önce)
    Akp kitlesini o kadar güzel yönlendiriyor ki. Kardesim Esad alkiiiiş. Katil Esed alkiiiiiiş. Sayın Esed alkiiiiiiiş. RTE kadar kendisiyle çelişen başka siyasetçi yoktur.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Memmed AĞA (2 gün önce)
    Köyün ağası traktörüne binmiş, kasabaya pazara gidiyor. Yolda köyün çobanı Mehmet’e rastlamış. Mehmet yürüyerek gidiyor kasabaya… Ağa Mehmet’i de traktöre çağırmış… Bir süre oradan buradan konuştuktan sonra muhabbet bitmiş ve derken ağa da sıkılmış. İşte tam da bu sırada Ağa’nın aklına bir muzırlık gelmiş. Biraz eğlence olur diye düşünerek traktörü durdurmuş ve Mehmet’e dönmüş. “-Ula Mehmet” demiş, “şu yolun kenarındaki mayısı gördün mü?”… (Malum, köylük yerde hayvan dışkısına “mayıs” da denir) “-He gördüm ağam” demiş Mehmet… Ağa devam etmiş “- Ula Mehmet” demiş… “şu mayısı yersen bu traktörü sana veririm”. Mehmet şaşırmış, afallamış… İçinden “yav” demiş “ömrü hayatımda böyle bir şeye sahip olamam, gözümü kapatıp bu boku yersem bu traktörün sahibi olurum” diye düşünerek, “- Olur ağam essah mı dediğin?” diye ağanın teklifini garantiledikten sonra, traktörden inmiş, yolun kenarındaki mayısı bir çırpıda yemiş yutmuş… Ağanın maksadı aslında Mehmetle dalga geçmekmiş; ama olanı biteni görünce oda şaşırmış ve sözünde durarak direksiyondan kalkıp traktörü Mehmet’e teslim etmiş… Akşama doğru işleri bitince köye dönerken traktörün yeni sahibi Mehmet, Ağa’yı da alıp köye doğru yola çıkmışlar… Çıkmışlar ama Ağa’nın da canı sıkkın, Mehmet’in de… Ağa’nın canı sıkkın: Çünkü biraz eğleneyim derken gül gibi traktörü çoban Mehmet’e kaptırmış. Mehmet’in canı sıkkın: Çünkü mayısı yediği ve mayısı yemenin karşılığında bu traktörü aldığı duyulunca köyde nasıl aşağılanacağını ve nasıl utanacağını düşünmüş ve bir çıkış yolu aramaya başlamış… Bu düşüncelerle giderlerken, birden traktörü durdurmuş Mehmet ve Ağa’ya dönerek: “- Ağam” demiş, “bilirim ki senin de canın sıkkın benimde. Bak şu yolun kenarında ki mayısı gördün mü? İşte O mayısı yersen, traktörü sana geri veririm” demiş. Ağa zaten büyük pişmanlık içinde, içine oturmuş traktör… Hemen atlamış yola ve gözlerini kapatarak bir çırpıda yemiş mayısı… Sonra direksiyondan Mehmet kalkmış, Ağa oturmuş… Köye yaklaşırlarken Ağa Mehmet’e dönüp “- Ula Mehmet, bu traktör kasabaya giderken benimdi değil mi?” “- Evet, senindi ağam” demiş Mehmet. Ağa devam etmiş “Kasabadan dönerken de benim değil mi?” Mehmet “- Senin ağam” demiş. “Peki, o zaman Mehmet biz bu MAYISI niye yedik?” diye bitirmiş Ağa…
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Köylü (2 gün önce)
    Ekonomiyi mahvet her şeye iğneden ipliğe zam yap ülkeyi gri listeye sok sonra BAŞARDİK diye milletle dalga geç. Ey İsrail de İsrail ile ticaret yap, darbeci Sisi de sonra olsun dostum sisi, kardeşim Esad oldu katil esed şimdi oldu sayın Esed. RTE gibi bir siyasetçi bu topraklara gelmedi ama sayın ahali farkında değil uykuda hepsi bir masaldir kapıldılar gidiyorlar. Suriyeyle niye ilişkilerimiz niye bozuldu kim istedi bunu ? 10 milyon istilacıyi kim ülkeye aldı. Avrupa'ya göndermiyoruz Avrupa'yı koruyoruz diye kaç milyar Euro paralar aldınız? Afgan katiller İran'ı geçip geliyor sınırda okey batak mi oynuyorsunuz?????????
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Orhan (2 gün önce)
    10 milyon yabancı istilacıyi SAVAŞIN OLMADİGİ ülkelerine göndermek vatana hizmettir. Gondermemek vatana ve halka ihanettir !
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kadir (2 gün önce)
    İşte tam da akp rikayar siyaseti böyle bir şey. Senelerdir bunu yapıyor. Sisiye neler dedi dostum sisi oldu, İsrail'le zatsn biliyorsunuz, şimdi de Esad. Bu zamana kadar neden Esad ile görüşmedin görüş dedik bu kadar faturayı bize çıkartıyorsun. 10 milyon katil,sapkın , kültürsüz yığınları doldurdum ülkeye. Suriyelileri,afganlari , afrikalilari derhal yollayın ve ülkenin yakasından düşün acilen.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (2 gün önce)
    Bugünden itibaren katil esed oldu sayın esed
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Cero (2 gün önce)
    Suriyeliler değilde Ukraynalılar ya da İsrailliler ülkeye gelseydi sesiniz çıkmazdı ama derdiniz hep Suriyeliler. Sizin ne için bu kadar rahatsız olduğunuzu ve amacınızın ne olduğunu gayet iyi biliyoruz biz. sizin bütün derdiniz onların müslüman olması. Hiç boşuna kıvırmayın.
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Zıro senin en başındakin bile nasıl yanlış yaptıklarını ülkenin canına okuduktan sonra görüyor da senin gibiler halen konuşuyor. Bu memleketin başındaki en büyük dert senin gibi beyni alınmışlar. Elinizde halen ticaretini yapmaya doyamadığınız din var ve herşeyde kullanmaktan çekinmiyorsunuz. Şu Suriyeliler Afganlılarla birlikte senin gibileri de yanlarına katıp göndermek lazım.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • İsrailli futbolcuyu 6 ay önce küfürler eşliğinde ülkeden gönderdik. Onları zaten seven yok. Ukraynalılarla Suriyelileri bir tutuyosan da hayatında Ukraynalı görmemişsindir. Arada kocaman bir medeniyet farkı var. Tabii ki Ukraynalıları Suriyelilere tercih ederim.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Sen ve senin gibi düşünenler yüzünden güzel ülkem bu hale geldi akıl fukarası, zır cahil.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Sizler gerçekten normal değilsiniz ya. Ülkenin yüzde 16 sı yabancı olmuş, TÜİK verilerine göre hesaplarsak 2040 lı yıllarda yüzde 40 ı, 2060 larda da yarısı olacaklar sizler hala saçma sapan mantıkla hareket ediyorsunuz. Onların Suriyeli, Iraklı, İsrailli, İsveçli, Ukraynalı, Çinli vb olması önemli değildir. Vatanın elinden gidiyor neyi anlamıyorsunuz? Bu kadar cehalet vatana ihanettir
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Malatyam (2 gün önce)Cero isimli kullanıcı yorumuna
    Kara cahil zır cahil 10 milyon Ukraynalı cahil sürüsü mu girdi ülkeye. Medeniyetten yoksun , elek altı kesimi kakaladilar bu ülkeye her türlü dış mihraklarin oyuncağı olacak tayfa. SURİYELİLERLE BİRLİKTE İCİMİZDEKİ SURİYELİLER DE DEFOLUN ULKEDEN!
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Düşünen Adam (2 gün önce)Cero isimli kullanıcı yorumuna
    sen ve senin gibi ıq fukarasi zir cahillerin yeri suriye,afganistan. ulkeni talan ediyorlar 10 milyon istilacinin ulkesinde savaş yok. cok seviyordun da alip evinde besleyeydin ! takunya tayfa hadi oradan
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Has malatyali (2 gün önce)Cero isimli kullanıcı yorumuna
    Ne alakası var Müslümanlıkla. Kendi Arap ırkı bile bunları almadı ülkelerine. Bunlar entegre olmaz, bunlar kültürsüz her türlü asayiş olaylarına açık demografik yapımızı baltalamaya gelmiş bir güruh bunlar. Senin gibi yalaka riyakarlar alıp evinde besleyebilir ama siz takunyacilar asla onu yapmadınız, gazzeyi istismar ediyorsunuz çikin gidin şehit olabilirsiniz otobüs kaldırıyoruz desek bir taneniz gelmez. Dolayısıyla sen ve senin gibi düşünen AZİNLİK CAHİL SURUSU boş yapmayin !
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Niye zoruna gidiyor bir yaran var bu konuda Suriye lisin belli bu millet 20 yıl size bakmak zorunda mı çek git vatanına sizi davet etmedik
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Cero Suriyeli misin? Sana mı soracaz cehaletin Malatya şubesi.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Sözde "müslüman" terör örgütü üyeleri tarafından Suriye topraklarında işgal ettikleri bölgedeki kadınları pazar yerinde satarken, ganimet görüp tecavüz ederken bu zulümden kaçan genç kadınları 2. 3. eş olarak haremine alan hastalıklı düşüncenin CERO yorumu. Öfkeli gençler diyen STATEJİK ÇUKURUN da CERO çözümlemesi. Her koşulda alkış çalan sadık CERO. Komuşusunda çıkan yangına su yerine benzin taşıyan itfaiye aracının şoförü CERO. Bilinç altını dışa vuran CERO. Herkesi kendin gibi zannetme.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Ramazan (1 gün önce)Cero isimli kullanıcı yorumuna
    3 kab fazla yiyecek diye 3 gün anamıza babamıza tahammül edemezken yillarca ülkeyi yiyenlere tahammülün başka boyutu olsa gerek..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Cero, Şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu toprakları sizin gibi ne olduğunu bilmeyenlere bırakmayacağız. Birilerinin Ensar-Muhacir dediği sizleri bizlere acıyarak, müslüman kardeşlerimiz diye, Güzel Türkiyemizi ne hale getirdiği ortada. Müslümanlık adına Ülkemizi istila ettiniz, baştakiler de zaten basiretsiz. Yarın YPG’yi de kabullenecekler. Artık yeter!
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Sana değil seni karartı yerine koyup cevap yazanlara acıyorum, bu kafadaki birine cevap yazmak kelime israfıdır zira...
    0
    0
    Yanıtla