SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüs Direğe Çarptı, 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-11-29 20:30:18
Minibüs Direğe Çarptı, 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kontrolden çıkan bir yolcu minibüsü, yol kenarındaki trambüs direğine çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza Çevreyolu üzer MAŞTİ önünde meydana geldi. Mustafa Akbaş yönetimindeki 44 M 106 plakalı minibüs kontrolden çıkarak yol kenarındaki trambüs direğine çarptı. Kazada minibüs sürücüsü ile araçta bulunan 3 kişi hafif yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırılırken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • halil g. (6 yıl önce)
    minibüslere mecbur kalmadığım sürece binmiyorum, trafik canavarları çok içinde..
    0
    0
    Yanıtla
  • umut (6 yıl önce)
    Kazaya davetiye çıkarıyorlar tümünü trafik den kaldıraçaksın malatya ya hiç yakışmıyor bu nasıl sistem kafalarına göre gidiyorlar müşteri az sa salanıyorlar agızına kadar dolduruyorlar bindiğine pişman oluyorsun bunlar şöförmü
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Minibüs şoförlerinin krallığı var Malatya da. Kimse minibüs şoförlerine hesap sormaz ama bunlar herkese hesap sorar. Özellikle de şoför okulu hattı tam bir sorun. Laf söyler arabadan indirir. Daha kibarları ise dakika var ne yapalım ceza ödeyelim diye kendini savunur. Artık bu adamlara kim destek çıkıyorsa Allah bildiği gibi yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ANIL (6 yıl önce)
    Tek rakipleri THY olan minibüsçüler yakında direğin tepesine de çıkarlar inşallah. Ne yazık ki belediyenin halk otobüsleri de aynı durumda. Uyarıda bulunduğunuzda da bir dayak yemediğimiz kalıyor. Şoförler direksiyon başında telefonla konuşuyor hatta sosyal medya kullanıyor, küfürler ediyor. Sayın Ahmet Çakır bey gereksiz insanları madem işe alıyorsun bari denetle şu adamları. Salıver birkaç personeli halkın içine bir iki otobüs, minübüs yolculuğu yapsınlar da sonuçlarını görsünler. Emniyet müdürlüğünü de es geçemeyeceğim. Trafik polislerini gözünün önünde bir sürü olaylar gerçekleşiyor ama nedense çok rahatlar. Kırmızıda mı geçilmiyor hatalı sollama mı yapılmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay karakus (6 yıl önce)
    Kimse bilerek kaza yapmaz kazada yaralananlara çok çok geçmiş olsun allah esirgesin
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Ak parti yönetimi Hakan Kahtalı ve diğer yöneticiler parti önündeki münibüscüleri görmüyorlar mı acaba yolu işgal etmişler ışıklarda milletin üstüne çıkıyolar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (6 yıl önce)
    bence trafikçiler yakalamaları direk ceza yazacak elinde kaldık bunların bildiğiniz bi ceset torbası gibi gidiliyor trafikte önünde birden durmam trafikte önünde kırma ne bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami skn (6 yıl önce)
    Normal sivil araçlar dolmuşları taksileri sirf dolmuşçudur taksicidir diye zor duruma sokuyorlar. Buda eğitimsiz kişilerin araç sahibi olmasıdır. Bu yüzden baya kazaya şahit oldum. Bazı boş yorum yapan arkadaşlar sadece yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Unutmayınız siz 1 kişi gidiyorsunuz toplu taşıma araçlarında 1 den fazla kişi var bu yüzden taksi dolmuş otobüs gibi araçlara Biraz daha saygılı olursanız sorunun bi kısmı giderilmiş olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beşiktaş (6 yıl önce)
    Kazayı gördüm. Adam maşti girişi ile taali yolu ayıran kaldırım bordürüne sağ ön tekerleği ile çarptı. Hakimiyeti kaybetti ve kaldırımdaki direğe çarptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    bir yolcu icin hep bunu yspiyorlar az kaldi bunlarinda sonu geldi munubusleri kaldiracaklar dahadaiyi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Düz Adam Sami (6 yıl önce)
    Minibüs,motas,taksi,servis şoförleri trafikte en tehlikeli araç kullanan eğitimsiz kişilerdir.En sağdan en sola dönmek trafikte arabanıza surtmek pahasına daracık aralara girmek normal insanlar kırmızı ışık beklerken sivas cad ve emeksizde bekleyen araçları eşek yerine koyup öne geçmek onlar için normaldir.Sorsanız onlar gün boyu araç kullanır siz topu topu 1 saat trafikte kalırsınız derler.Kurallar herkesten üstündür.Herkesin bunu bilmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (6 yıl önce)
    Belediyenin acilen şoför okulu hattına el atması lazım binince canınızdan her an olabilirsiniz yolcuya hakaret araçtan indirmede cabası
    0
    0
    Yanıtla
  • THEREAPER (6 yıl önce)
    arabalar münibüs şoforleri 5 dk bekleyemiyorlar dk lık iş yapyorlar o cevre yoluna iniyoruz aşagıda ak parti binanın orda 10 dk dururlar yoladada ucarak gidiyorlar dertleriniz ne ya orda cok bekleme bekleyip müşteri doldursun yoldada hızlı basıp gitsinki yoldakıleride toplasın aslında müstehak bakma böylesine adam gibi kulansanız adam gibi iş yapsanız böyle bişe olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • karaoglan (6 yıl önce)
    Direğin suçu varda ya şoförün. Gecen az kalsın birilerini hallediyordum. Arabada ailenmi var çocuk mu var. Kimin umrunda. Kabadayı kabadayı hareketler. Hemen 3 kişi indiler. İçerde bağıran çağıran çocuklara mı yanasın. Dışarda hakaret eden sözüm ona şoförleremi yanasın. Kime ne anlatacan gardaşım. Şimdi birileri derki. Suçlusundur. Suçumu diyeyim. En soldayım. Minübüs benim sağımda soluma geçip kavşaktan dönecek. Vay Neden yol vermedin hemen hakaretler kabadayılıklar. Kime ne diyem gardaşım. Ölenmi öldürenmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gardaşım ağabeyim çok haklısın şimdilerde herkesde bi afra bi tafra kime ne diyeceğimizi bilemez olduk. Geçen günde motaşçı sözüm ona bir şoför tuttu kadın vatandaşı zorla bağıra çağıra aşagı indirmeye çalıştı. bide şoförleri korumak için cam yaparlar yolcunun koruması nerede....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamı (6 yıl önce)
    Minübüsler ve yeni çikan yarim belediye otobusleri hicbir zaman hata kural ihlali yapmazlar.hata yol kaldırım ve direkte.keske koca bir tarla yada havaalanında bunlar araç sürseler.sizi ve sizi yollara çıkaranları Allaha havale ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Suç direğindir kesin :-)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Minibüsler kural tanımıyor yetkililer görmedik duymadik bilmiyoruzu oynuyor Allah bizleri korusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (6 yıl önce)
    Şoför okulu minibüslerine zaten hiç binmek istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Munubuscu hatali olamaz cunku malatyada munubus teroru her saim hakki suclu olamaz onlara kural olmaz nedenmi trafik polisi durdurmaz kontrol etmez isik ihlali onlarda iatedigi yonden yolcu almalari onlarsa iatedigi seritleri kullanma onlarda 1 lira alicam diye trafikte onlarca arabanin hakkini ihlal etme onlarda hatali sollama onlarda yeri geldiginde yavas gidip trafi engelleme onlarda yeri geldimi hiz yapmak yarismak onlarda onlardada onlarda emniyet musuru kilini kipirtmasin nedenmi onlar munubuscu yaptiklari yanina kar kalsinamanha karismasin nasil olsa emniyetin ceza kotasini halk radarla dolduruyor.birgun gelir o munubuscu ve sahin kullananlar bir kadazada kensileeine denk gelir bakalim can ne kadar tatli gorcek bu insanlar.emniyet isini yap isini halki madur edenleri don bir gor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sukru sahin (6 yıl önce)
    O diregide kim dikmis oraya.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Şimdi deli gibi minibüs kullananları değilde o direği suçlarlar
    0
    0
    Yanıtla