SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüs Kaza Yaptı, 3 Yaralı Var

0
Güncellendi - 2017-08-24 01:50:23
Minibüs Kaza Yaptı, 3 Yaralı Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesinde minibüsün devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Çiftçi yönetimindeki 06 HC 8084 plakalı minibüs, Elazığ-Malatya karayolunun Bağlıca mevkisinde, yol kenarındaki elektrik direğine çarparak devrildi.

Kazada sürücü ile araçta bulunan Tugay Çelik ve Mahmut Akbıyık yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mavi (7 yıl önce)
    Trambus degilde tramvay diregi olsaydi daha iyi olmaz miydi? Ovdugun adamlara bak? Sankim varya o ilk hafta acilisinda cayir cayir yanip kul olan trambus degil? Sankim o araclarki yolun ortasi degilde yan yollarda trafige takilan salyangoz misali senin trambusun degil? Siz bu is bilmezlerin kusurlarini sorumsuzluklarini donup bir de yuceltirseniz senin gibilere her sey mustehak derim Yolun ortasina kurulmasi gereken sistem cop oldu cop... Biraz fazla para gidecek zannettiler korktular akillinin biri yan yollara kuralim dedi bizim saflarda yapalim dedi. Yolun ortasina kurulsaydi tramvaya ya da hafif metroya cok rahat gecerdik ama zihniyet kotu kardesim zihniyet bir de sen bu badem biyiklilari oversen rezillik mustehak olur hadi git yan yollara kurulan trambusu bilincsizce ovmeye devamet sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (7 yıl önce)
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Şimdi bu direk elektrik direği değilde, trambüs direği oldaydı, altı olumsuz yorumla dolardı ?
    0
    0
    Yanıtla