SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüs, Trambüs Direğine Çarptı: 19 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-07-05 04:21:06
Minibüs, Trambüs Direğine Çarptı: 19 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da minibüsün trambüs direğine çarptığı kazada 19 kişi yaralandı.

Mehmet Akdemir idaresindeki 23 DT 833 plakalı minibüs, Malatya-Elazığ karayolunun 7. kilometresinde trambüs direğine çarptı. Kazada şoför Akdemir ile minibüsteki 18 yolcu yaralandı.

Olay yerine gönderilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Malatya-Elazığ karayolu minibüsün çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • deniz derya (7 yıl önce)
    bu trambüsün sahibi kim kimler üretiyor hangi bakan veya millet vekilleri ortak araştırılmalı unutmadan birde samsundan malatya maskiye duktil boru sağlayan mütahitler ve bağlantılar bu samsundaki fabrikanında asıl sahipleri kim...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Bravo mehmet bey aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Trambüs ün yolu ayrı olması gerekmez mi belediye otobüsünden farksız bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (7 yıl önce)
    Trafikte denetim yetersiz gerekirse kurallara uymayanların ehliyetleri iptal edilmeli trambus sürücülerine Allah yardım etsin trambus hattı oto park olmuş belediye ak parti binası karşısına ve sanayi kavşağı yanına minibüsler girsin yolcu indirip bindirsin diye cepler yaptırmış buna uyan varmı bunu denetleyen varmı kaderine terk edilmiş bir şehirde bu kadarına da sukrediyoruz.eski köy garajinin yanındaki kavşaktaki düzenleme güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (7 yıl önce)
    İst oturuyorum şu malatyada bazı kazalar çok garip. Sürekli yoldan çıkmaları var.Bazıları direkleri bahane etmiş yav çok sacmasinix. Direği sanki yolun ortasına koymuşlar. Abartma yın yav. Yolundan çıkmış bir araçtan bahsediyoruz. Mantık sınırlarını zorlamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket bübek (7 yıl önce)
    direkle kazanın ne alakası var o direk olmasa bile o araç yoldan çıkmış zaten .belkide daha büyük bir kaza yapacak.trambüsü eleştirin tamam ama kazanın direkle alakası yok yol kenarlarında aydınlatma direkleride var o zaman onlarıda kaldırsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • İkinci fotoğrafa bir daha bakın direklerle ne alakası olduğunu görürsünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • şevket bübek (7 yıl önce)Vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Araç zaten yoldan çıktıktan sonra direğe vuruyor direk olmasa da o araç kesin duvara vurup takla atacak.bu arada bu benim çalışma alanıma giriyor.güzel kardeşim.benim belediyeyle de hiç bir alakam yok onları kollamıyorum çünkü ben başka bir ilde çalışıyorum.ve trafikle alakalı yaptığı bir çok işi de tasvip etmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (7 yıl önce)
    O direklere carpma ne ilk ne son olacak cunku yola cok yakin kazaya davetiye cikariyor. Ve ilave olarak yol yapiminda kurallara pek uyulmuyor yollari tanimayan bir sofor fazlaca celiskiye dusuyor (bazi donuslerde , 2ye ayrilan yollarda , yan yol anyol ayrimi vs.) Birde isaretler cok yetersiz
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (7 yıl önce)
    şu gereksiz trambüs direkleri kaldırılıp bir an önce elektirikli otobüs uygulamasına geçilmelidir. bu direkler hem görüntü kirliliği hem de çok gereksiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • imran (7 yıl önce)
    ölümüne sürüyorlar normal.. polis her gün radar kontrol kurmali acimamali gaddarca her gün ceza yagdirmali. belki adam olurlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Sayın edıtor sızı tebrık edıyorum sözden rıcam bu sıstem yapılmadan once de yazdığım yorumumu yayınlarmışsınız? Ben yıne de tekrar yazayım.., 1- bu sıstem yerıne raylı sıstem yapılarak yol ortasından gıtmelıydı, yeterli ölçüde yolcuyu tasıyamacagı baştan bellıydı..2- bu sıstemı hadi yaptın yan yoldan hangi akla hızmet edıpte götürüp 10-15 metre ara ile dırekleri dıktın, her yeri dırek ve tel ile kapattın..3- daha test aşamasında ıken bu sıstem kamyon çarpıp ne kadar dırek varsa devirmedimi? Bu sıstem zarar ve vermedımı? Şimdi ise bır araç kaza yapıyor o kadar sık dırek dıkılmıski çarpmaktan kurtulamıyorsun, belki su kazada fazla yaralı olmayacaktı sagolsun dırek yaralı sayısını artırdı. Ölüm de olabılırdı..olacakta zaten! Burdan sayın Çakır seslenıyorum.. Avrupa da yoğun bır sekılde kullanılmayan, asla tıklım tıklım seyahat edılmeyen Avrupa nın nostalji olsun dıye yaptığı bır sıstemı, Avrupa da da var dıyıp ulkemız şartlarına uygun olmadığı halde malatyamıza yaptın.. gel bu sıstemı sök, yol ortasını aç, ray doseyıp tek dırek, tek kablo, tek durak yaparak faalıyete geçir! Anlamadım dersenız buyurun Kayseri ye gelin yardımcı olalım size!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet SAYIN (7 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Güzel yorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (7 yıl önce)
    O direkler yol kenarında denemez ki. Neredeyse yolun üstünde. Üstelik o yolda güvenlik şeridi de yok. Aracınız arıza yapsa süratle giden araçlarla başbaşa kaldınız demektir. İleride stadda maç olduğunda ambulanslar nasıl ulaşacak umarım bunun bir planı yapılmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizim ambulanslarin kanatları var ya sorun olmaz?
    0
    0
    Yanıtla