SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mobilya Mağazasına Yangın.. İtfaiyeci Dumandan Zehirlendi

Mobilya Mağazasına Yangın.. İtfaiyeci Dumandan Zehirlendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir mobilya ve beyaz eşya mağazasında çıkan yangın maddi hasara neden olurken, yangına müdahale eden bir itfaiye eri dumandan zehirlendi. 

Olay merkez Hamidiye Mahallesi Mimar Sinan Caddesinde üzerinde meydana geldi. Mobilya ve beyaz eşya satış mağazasında çıkan yangın üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile birlikte polis, sağlık, elektrik ve doğalgaz ekipleri yönlendirildi.  

İtfaiye kısa sürede olaya müdahale ederken Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu ve Müdahale Şube Müdürümüz Ahmet Kılınç’nda olay yerine gelerek söndürme çalışmalarına katıldılar. 

Yangının cadde üzerinde bulunan bina ve işyerlerine sıçramadan söndürülmesi için itfaiye ekipleri zamanla yarıştı. Mağazada çıkan dumanlar çevreyi de sardı. 

Söndürme çalışmaları esnasında ve itfaiye eri Akif Kadıoğlu dumandan zehirlenince, olay yerinde bulunan İtfaiye Şube Müdürü Ahmet Kılınç onun yerine görevi devralarak söndürme yangına müdahalede etti.  

Kontrol altına alınarak söndürülen yangın sonrasında maddi hasar oluştu. 

Olay sonrasında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, işyeri sahibi Ramazan Tunç ve itfaiye eri Akif Kadıoğlu’nu arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İtfaiye erinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için başlatılan çalışma sürüyor. 

malatyahabercom

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Murat (2 yıl önce)
    Mimar Sinan Cad. patlamalarla ve yangınlarla anılır hale geldi. Yangında zarar gören esnafın Allah yardımcısı olsun. Daha önce de aynı cadde üzerinde bulunan kurabiye ve tatlı üretimi yapan işyerinde büyük bir patlama meydana gelmişti. TEAŞ yetkililerini orada bulunan esnafın elektrik tesisatlarını kontrol etmeye davet ediyorum. Her an her şey olabilir. İtfaiye baş müfettişi M.Katipoğlu hangi birine el atsın. Önceden tedbir gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necatin (2 yıl önce)
    Sayın başkana sormak lazım bu dumandan zehirlenen arkadaş geri hizmette çalışan arkadaşmı?
    0
    0
    Yanıtla