SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ'tan Açık Oto Pazarı

MOTAŞ'tan Açık Oto Pazarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Galericiler Sitesi’nin girişinde hizmete başlayan Açık Oto Pazarı ilk müşterilerini Pazar günü kabul etti. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ şirketinin bünyesinde açılan Açık Oto Pazarı’nın 1200 araç kapasiteli olduğu bildirildi. MOTAŞ’tan yapılan açıklamada her Pazar 07 00 – 16 00 saatleri arasında hizmet verecek olan Açık Oto Pazarında dinlenme alanı, çay, yemek ve mescit ihtiyacı için bir tesisin bulunduğu, ayrıca giriş yapan her araca ‘Araç Tanıtım Kartı’ verildiği belirtildi. 

Araç hırsızlığına karşı 7/24 kamera ile izlenen tesis ilk müşterilerinden tam not aldı. 

Önceki Pazar ücretsiz giriş yaparak Açık Oto Pazarı hizmetine start veren MOTAŞ’tan yapılan açıklamada müşteri memnuniyetini öncelediklerinin altını çizildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız