SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MOTAŞ'tan Şehir İçi Toplu Taşıma Ücretine Zam

MOTAŞ'tan Şehir İçi Toplu Taşıma Ücretine Zam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri MOTAŞ tarafından toplu taşıma ücretlerinde artış olurken aynı zamanda Abonman kartlarında ise indirme gidildi. 120 binişlik 30 günlük sivil kartın eski fiyatı 500,00 TL iken son yapılan güncelleme ile 450,00 TL’ye, öğrenci kart ise 300,00 TL’den 250,00 TL’ye indirildi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı UKOME tarafından 26 Temmuz 2023 tarihinde alınan karar gereği şehir içi toplu taşıma araçları ücretlerinde güncelleme yapıldı. 8 Ağustos tarihi (bugün) itibari ile uygulamaya alınan karar gereği Malatya Kart’ta bir kişilik tam kart ücreti 10,00 TL’ye yükseldi. Öğrenci fiyatı 7,00 TL olurken, aktarmalı biniş ücreti ise tam kart 4,00 TL, öğrenci 3,00 TL olarak belirlendi.

Yeni fiyat tarifesine göre 120 binişlik 30 günlük sivil kart 450,00 TL olurken, öğrenci kartı ise 250,00 TL olarak güncellendi. Tek binişlik kartlarda ise yapılan güncelleme sonrası 2 binişlik kartlar 30,00 TL, 4 binişlik kartlar 60,00 TL olarak güncellendi. Yeni tarifeye göre Kırık Kayıp yenileme fiyatı 50,00 TL, vizeleme ise 15,00 TL olarak açıklandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Hakan (8 ay önce)
    Hesap gunune aylar kaldi vicdani olan Allah korkusu olan acaba tekrar bunlari başına isteyecekmi. Yerel yonetimlerin bu hirsizligi artik yeter. İnsanlar hala başını sokacak yer bulamazken bunlarin etrafta dolaşıyor olmasi bile kanımıza dokunuyor artik. Hepinizin varlığından rahatsizız aldığınız bunca vebal elbet tecelli edecektir. Artik bu yüzlere tahammülümüzün kalmadigini birilerinin duymasini diliyoruz. Yeter!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (8 ay önce)
    Bütün yorumlar için söylüyorum, ya okuma yazmanız yok ya da lafı tersinden anlıyorsunuz 500 den 450 ye inmek 300 den 250 ye inmek zam mı. Size de iyilik yaramıyor.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Sen bütün yorumlara söylemişsin ben sadece sana söylüyorum. Buraya yorum yazmak yerine git halaycılara katıl. Hatta halay başı ol. Yakışır…
    %91
    %9
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (8 ay önce)
    cumhur ittifakı olsun akp mhpli belediyeler zam yapmaz güncelleme dir vergiler ve duble vergilerde ve petrol türevi ürünlerdeki zam fiyat ayarlamasıdır
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ahmet (8 ay önce)
    Türkiye yüzyılı vatana millete hayırlı olsun, e fiyatlarda şahlanacak tabi.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • ali (8 ay önce)
    çalsın davullar
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Deli (8 ay önce)
    Otobüslerin saatleri şoförlerin kafasına göre. Yolcu alma ise, güzel bayan ise gere geri bile geliyor. şayet erkek ise durağı bir santim geçmiş ise yandı.Duraklara girme diye birşey yok. trafik kurallarına uymak nerede ise yok. öyle laf diye değil isteyen takip eder. Motaş öyle laşkalaşmış ki Allah yolculara yardım ede.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ali cabbar (8 ay önce)
    Başkana göre ne var bilim irfan sahibi istiyor ki aileler çocuklarını okula daha iyi pahalı otobüslerde refah şartlarda göndersin istiyor.okuyanin yanindalar helede deprem bölgesi diye daha çok destek oluyor otobüsü bı bayramlarda bedava binmek nasip oluyor oda mezarlığiyi gidelim diye bunlar o hususta çok etkinler TV demişti yıkayıp defnettiklerini anlatmıştı.Saygi değer bilim adamı mı sehrul emin mi yoksa fetva veren mahalle toplantılarında ama belediye başkanı olmadığı kuşku
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İyi de (8 ay önce)
    Hadi zammı anladık ve de alıştık. Lakin şu 120 binişlik kartları 30 günlüğüne değilde süresiz ya da 6 aylığına falan yapsanız. Bir öğrenci ayda ortalama 22 gün okula gider Gidiş geliş ayda 44 biniştir.Hadi 15-20 tane daha binse 65-70 i geçmez bir ayda. Motaşın bari bunu gözden geçirmesi gerekli
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatya44 (8 ay önce)
    Sayın başkanı tebrik ederim bir yılda 10 kere tolu taşımaya zam yaptı rekor bence devem başkan
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hacı (8 ay önce)
    Malatya MOTAŞ Fiyatları güncellemiş! Siz Şehir içi Toplu Taşıma Ücretine Zam diye manşet atmışsınız....Olmadı ki!
    %77
    %23
    Yanıtla