SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Mounir de YMS İle Sözleşmesini Feshetti

Mounir de YMS İle Sözleşmesini Feshetti
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'unFas asıllı Fransız forvet oyuncusu Mounir Chouiar'ın, kulüple olan sözleşmesini feshettiği bildirildi.

Sezon başında Fransız kulübü Dijon'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Mounir'in, kulüpte yaşananlar nedeniyle bir süredir huzursuz olduğu biliniyordu. Bir ara izinsiz olarak ülkeyi terkeden Mounir, antrenmana katılmadığına dair noter tespitlerinin ardından Malatya'ya geri dönmüş, daha sonra futbolcunun ailevi sorunları nedeniyle ülkesine gidip döndüğü, sorun bulunmadığı kulüp kaynaklarınca ifade edilmişti.

Yeni Malatyaspor'da yaşanan idari ve mali krizin yarattığı kaosun ardından, İstanbul'da oynanan Medipol Başakşehir maçının bitimine birkaç dakika kala Teknik Direktör Cihat Arslan tarafından oyundan alınınca tepkisi kameralara da yansıyan 23 yaşındaki oyuncunun kulüple olan sözleşmesini feshettiği bildirildi. Yeni Malatyaspor Kulübü de, bu durumu TFF'ye bildirdi ve Mounir, federasyonda kayıtlı Yeni Malatyaspor futbolcu listesinden çıkarıldı. 

Mounir Chouiar, 27 maçta 4 gol atarken 4 de asist yaptı.

Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz haftalarda da, Sumudica ile yolların ayrılmasının ardından teknik sorumluluğu üstlenen takım kaptanı Adem Büyük sözleşmesini feshetmişti.

ADI GALATASARAY İLE ANILIYORDU..
Mounir'in adı bir süredir Galatasaray ile anılıyordu.

2 gün önce Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haberde, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos'un Mounir için devreye girdiği, ancak Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yaşanan kongrenin ardından bu konudaki girişimlerin durduğu beirtiliyordu.  Galatasaray'ın, Mounir'i yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun alternatifi olarak gördüğü ifade ediliyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

YMS'NİN ‘KALAN’ FUTBOLCU LİSTESİ: YMS ile sözleşmesini fesheden Mounir Chouiar, TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan futbolcu kadrosundan çıkarıldı. Listede son olarak 31 futbolcu yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Aydın (2 yıl önce)
    Hadi bu adam kiralık geldi.Peki Mustafa ESKİ hallaç 7 yıldır Malatya da kac TL alacağı kalmış ihtar çekmiş. Mustafa seni Duzyurt takımından transfer ettik.Yedi yıldır buranın ekmeğini yiyip suyunu içtin. Bu nankörlük niye?Seni sene sonu satıp belki biraz takım para kazanacak ama sen en son yapman gerekeni en başta yaptın. Adamda biraz utanma olur. Tabi ki alacağına bir şey demiyoruz ama yaptığın hata affedilemez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)
    Futbolcuların paralarını ödemeyen maaşları odeyecekmis gibi yapıp gün çalarak söz alarak ödeyemeyen ve bunların 2enedir devam ettiğini gören benmalatyasporluyum diyecek sosyal medyadaki ufaklikta şahit oldunuz siper oldunuz başkanımıza ama borç namustur borç ödenmedi eniboyu bir sosyal medya uzmanı kendini başkan sanan vizyonsuz beceriksiz adil olamayan ama adı adil olan zat haram zıkkım olsun tüm haklarımız.Malatyasporun gelir gider defterleri 3 yıl öncesinden itibaren incelensin inşallah hatalimolanlari hatası çıkar.Mqlatyasporun defteri incelensin kim hataliysa çıksın ortaya bu kadar gelire futbolcu satışına rağmen nasıl maaşları ödemiyorsunuz size söylüyorum vizyonsuz başkan ve tek kelime laf edemeyen sosylal medyada başkanın yalakası olanlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu adamın gitmesi çok kötü oldu. Kulübün 300 milyon liralık borcunun 40-50 milyonu bu adamın satışından gelecek parayla kapanabilirdi. Kulüpte ne kadar amatörce ve beceriksiz bir yönetim anlayışının olduğu bu olaydan bile çok rahat anlaşılıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Satın alma opsiyonlu kiralık gelmişti, bundan fayda gelmezdi yani
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (2 yıl önce)
    Mallan'a 500 bin euro bonservis ödendiği açıklanmıştı. Gerçeği bedelsiz idi. Bir facia bu Adil.
    %100
    %0
    Yanıtla