SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ İle İnönü Üniversitesi İşbirliği Protokolu

MTÜ İle İnönü Üniversitesi İşbirliği Protokolu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile İnönü Üniversitesi arasında birlikte hizmet sunma imkânlarını belirlemek, geliştirmek, güçlendirmek, karşılıklı değişim ve kullanımı teşvik etmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

İnönü Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ve Rektör Yardımcıları katıldı.

İmzalanan protokol çerçevesinde, ortak bilimsel araştırma/proje vb. çalışmalar yapılması, öğretim elemanı desteği, ortak etkinlik düzenleme ve katılım, akademik kaynaklar ve kütüphane olanaklarının kullanımı/değişimi, sosyal tesislerin kullanımı ile uluslararası öğrenci sınavlarının ortaklaşa yapılması konuları başta olmak üzere birçok alanda iş birliğinin kurulması ve geliştirilmesi hedeflendi.

Bentli ve Kızılay protokolün amacının, üniversiteler arası iletişimi güçlendirmek ve geliştirmek olduğunu; bununla birlikte öğrenciler ve personelin her iki üniversitenin olanaklarından yararlanacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, protokolün hayırlı olması temennisinde bulundular. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Dursun ÖZGÜLER (1 yıl önce)
    Bayram Murat ASMA hocamı tebrik eder başarılarının daim olmasını dilerim. Çok güzel bir hizmet.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    İki Rektör bey de birbirine çok benziyor .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Drijanlı (1 yıl önce)
    Sayın Rektörüm Turgur Özal Üniversitesinde dönen olayları medyaya döker diye çok bekledik ama galiba susturuldu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Birlikten kuvvet doğrar. Olması gereken budur. Rektörlerimizi tebrik ederiz. Bir de liyakatli hocaları gerekli görevlere atarlarsa o zaman üniversitelerimiz daha hızlı gelişir.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Serkan (1 yıl önce)
    Herşeyi ortaklaşa yapacaklarsa neden kuruldu bu üniversite ?..
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Seyyah Tarihçi (1 yıl önce)
    Beklenen hamleler geldi ki daha da gelir. Birlikten kuvvet doğar. (Başarılar)
    %55
    %45
    Yanıtla
  • recai (1 yıl önce)
    Direkt birleşsinler uzatmaya gerek yok
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 yıl önce)
    Bir şehrin farklı kurumları olmak birlik olmaya engel değil. Kısıtlı imkanları olan Turgut Özal Üniversitesi öğrencilerinin eğitimi için bu yapılan çok önemli. Değerli rektör hocalarımıza teşkkür ederiz. Geçmişte olması gereken geçte olsa gerçekeleşmiştir. Yeni büyüyen Turgut Özal Üniversitesine KIZILAY rektör hocamız yardım elini uzatmıştır. Tam bağımsız TÜRKİYE ideali etrafında toplanmalıyız. Ülkemiz, şehrimiz ve geleceğimiz için bir vücudun organları gibi uyum içinde olmalıyız. Bütün kurum ve kuruluşlara örnek olması dileği ile!
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Nobel (1 yıl önce)
    Bu işbirliğinin malatyamıza bir Nobel ödülü getirmesi dileğiyle, rektörlerimizi tebrik eder, en üstün başarılarının devamlarını dileriz...
    %70
    %30
    Yanıtla