SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ İle Koç Holding Arasında İş Birliği Protokolu

MTÜ İle Koç Holding Arasında İş Birliği Protokolu
A- A+ PAYLAŞ

Koç Holding A.Ş. tarafından yaptırılan Umut Kent konteyner yaşam alanındaki depremzede vatandaşları ziyarete gelen Koç Holding yetkilileri Malatya Turgut Özal Üniversitesini de ziyaret etti.

Bu ziyarette yapılan görüşmelerde Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü'nün ihtiyaç duyduğu piyanolar ve müzik ekipmanlarının temini konusu görüşüldü.  Ayrıca fakülte tarafından Umut Kent konteyner yaşam alanında barınan depremzede ailelere ve çocuklarına yönelik müzik dinletileri, sanat atölyeleri ile sanat terapi faaliyetlerinin gerçekleştirilmesine yönelik iş birliği konuları da  ele alındı. 

Malatya Turgut Özal Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ve Koç Holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Dr. Fatih Kemal Ebiçlioğlu tarafından  üniversitenin Müzik Bölümü’nde ihtiyaç duyulan  ekipmanlarının teminine ilişkin bağışların, Arçelik A.Ş. ve Arçelik Pazarlama A.Ş. aracılığıyla, Arçelik’in tedarikçileri tarafından gerçekleştirilmesine ve Umut Kent konteyner yaşam alanındaki  depremzede vatandaşlar için Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından Umut Kent konteyner yaşam alanında barınan depremzede ailelere ve çocuklarına yönelik müzik dinletileri, tiyatro gösterileri ve sanat atölyeleri ile sanat terapi faaliyetleri düzenlenerek sanatsal etkinlik desteğinin sağlanmasına yönelik  iş birliği protokolü imzalandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız