SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ Rektörü İletişim Çalıştayı'na Katıldı

0
Güncellendi - 2021-12-18 15:02:42
MTÜ Rektörü İletişim Çalıştayı'na Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) rektörü Aysun Bay Karabulut, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Ankara'da düzenlenen İletişim ve Çeviri Çalıştayı'na katıldı.

MTÜ Rektörü Aysun Bay Karabulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çeviride Söylem Birliği ve Ortak Dilin İnşası" başlığı ile gerçekleşen çalıştayda, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile de görüşerek, Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin projeleri hakkında istişarelerde bulunduğunu açıkladı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • turgut (2 yıl önce)
    vah ülkem vah... sen bu hallere mi düşecektin...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    kendime daha çok nasıl faydalı olurum çalıştayı herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet4444 (2 yıl önce)
    bunlarda kafa selamı verdikleri herkesle projelerini paylaşıp, istişare halindeler. iletişim başkanı ile nasıl bir istişarede bulundun, üniversitede iletişim fakültesi mi var?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    hocanın sosyal medya hesapları hep böyle paylaşımlar ; gerek yok böyle köylü kurnazlıklarına memleketim adına üzülüyorum ; insanları bu iletişim çağında böyle görsellerle devlet erkanı ile kandırmasınız siyasilerin nufuzunu kullanmayın;
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Şow hep şov. Üst kademede özellikle Reis e yakın olanların dibinde bitmek gibi sürekli bir efor sarfediyor. Yeni proje si vardır. Onda proje bitmez. Hazırlıkları kuvvetli. Ama AKP nin ve Reis in dbini oyu yor. Reis im aç gözünü hainler işbaşında. Malatya da bitirdiler seni.
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (2 yıl önce)
    projeler neler aceba..orası üniversite degil. lise dahi olamaz..projeler mişşş..zaten proje ürete ürete bitap düstünüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye (2 yıl önce)
    Projelerimi?? Hahahahaha. Herhalde proje diye söyledikleri, diğer yakın akrabalarını da o içinde bilim liyakat olmayan üniversitesine hoca olarak almak. Yetmezmiş gibi okulda olan bazı hocalarında öğrencileri ne denli bıktırdığını iyi biliyoruz. O çocuklar okulunuzu tercih ederek bir hata yapmış zaten bari onları dar boğaz ederek iyice pişman etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Koskoca devleti aile şirketi yaptınız.konuşmaya gerek kalmadı....
    0
    0
    Yanıtla
  • demokrat (2 yıl önce)
    seneye milletimizin vekili geliyor :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • Serpil (2 yıl önce)
    Projelerimiz derken. Ne bakımdan yani. Projelerini ayak üstü, aynı fotoğraf karesine girmenin heyecanı ve telaşıyla insallah 30 saniyede iyice, enine boyuna istişare etmistir. Bu arada uzun zamandır hocamızı bu kadar yorgun, bitkin görmemistim. Üniversitenin Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü hoca ve öğrencileri neden hocamıza refakat etmiyorlar. Daha önemli ne işleri olabilir ki. Gerci iyi niyetli olup ekibin günahını da almamak lazım. Ekibin yarısı Kahvaltı Haberleri, yarısı Uyan Türkiyem programı için hazır ve nazır bekliyor olabilirler. Üniversitenin web sayfasına baktım. Bilimle var olan, kaliteyle yükselen, özveriyle çalısan Üniversite denmiş. Bir de "Bilinçli Nesil, Güçlü Gelecek" konferansına yer verilmiş. Bilim, kalite, özveri, bilinç ve güçlü gelecek ile Turgut Özal Üniversitesini aynı cümlelerde kullanmak bile bence büyük bir başarı.
    0
    0
    Yanıtla