SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ'de 3 Fakülteye Dekan Ataması Yapıldı

MTÜ'de 3 Fakülteye Dekan Ataması Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi  (MTÜ)'de Tıp, Sanat Tasarım ve Mimarlık  ile Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültelerinin dekanlıklarına atama yapıldı. Tıp Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Alaadin Polat, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Ersan Çiftçi, Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Oğuzhan Göktolga getirildi.

Rektör Prof. Dr. Recep Bentli, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Erdem ve Prof. Dr. Orhan Gündüz, Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Serdar Deniz’in katılımıyla rektörlük makamında 27 Aralık 2022 Salı günü görev teslim töreni düzenlendi. Törende görev süresi sona eren Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Kutlusoy görevini Prof. Dr. Alaadin Polat'a; Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi dekanlık görevlerini yürüten Prof. Dr. Mustafa Alican, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesindeki görevini Prof. Dr. Ersan Çiftçi’ye, Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesindeki görevini Prof. Dr. Oğuzhan Göktolga’ya devretti.

Törende Rektör Prof. Dr. Recep Betli görev süresi boyunca yürüttüğü hizmetlerinden ve katkılarından dolayı Prof. Dr. Ergün Kutlusoy ve Prof. Dr. Mustafa Alican’a teşekkür plaketlerini takdim ederken, dekanlık görevlerini devralan Prof. Dr. Alaadin Polat, Prof. Dr. Ersan Çiftçi ve Prof. Dr. Oğuzhan Göktolga’ya yeni görevlerinde başarılar diledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Drijanlı (1 yıl önce)
    Sayın Rektörüm malatya halkı merak ediyor usulsüz atananlar neden halen yerinde çalışıyorlar, neden üzerlerine gidemiyorsunuz karışma diyenlermi oldu, biz çocuklarımızın eğitimini temizlik görevlerinemi gördüreceğiz ellerine bir bez verip temizlikmi öğrenecekler bunlar vebal işi
    %78
    %22
    Yanıtla
  • aslan (1 yıl önce)
    merak ettim bodyguard tipli abimiz kim
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Düşündüğün gibi değil,O bir hekim.Doç.Dr.Serdar Deniz .Daha önce Araştırma hastanesinin başhekimliğini yapıyordu.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Feramuz Karaca (1 yıl önce)
    Hocalarımı tebrik ediyorum.
    %38
    %62
    Yanıtla