SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ'nün Rektörü Üniversiteye Uğradı!

MTÜ'nün Rektörü Üniversiteye Uğradı!
A- A+ PAYLAŞ

2021-2022 akademik yılı mezuniyeti çerçevesinde Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) bahar şenliği gerçekleştirildi.

MTÜ Battalgazi yerleşkesinde düzenlenen bahar şenliğinde sahne alan Dj Onur Yıldız ve ses sanatçısı Kadir Uçan çeşitli müzikler icra ederek mezun olmaya hazırlanan öğrenciler için performanslarını sergilediler.

Yoğun ilgi nedeniyle yaklaşık 5 saat süren ve coşkuyla geçen bahar şenliğinde öğrencilerin arasına karışarak onları yalnız bırakmayan MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, öğrencilerin eğlencesine eşlik ederek halaya katıldı, onlarla sohbet edip selfi çektirdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Yurtsever vatandaş (2 yıl önce)
    Valla bunların burnunda fitil fitil geldiği günleri görmek için sabırsızlanıyorum. Çünkü şükürler olsun inancımız var. İlahi adalet var. Rabbim yarına koyar ama yanına koymaz. Bunu da bilesiniz ha.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Vayy Türkiye m vayy kimlere kaldın. Biz ne durumlara düştük. Kim bu yavv. Biz herşeyimizi kaybettik. Meydan kimlere kaldı. Biz acaba daha düzelirmiyiz. Eski Türkiye olurmuyuz. Yoksa beş para etmezlerin hüküm sürdüğü prim yaptığı 3.dünya ülkesi mi olduk.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Uzayda yasayan rektor helal olsun onumuzdeki secimde vekil yaparlar
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Sanki sahne sanatçısı edası var.bir rektör biraz agır olmalı ...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • O neşelenmesin de kim neşelensin?!
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ruba (2 yıl önce)
    Yaptığı usulsüzkler için halay çekiyor
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Pardon fakat şaka mı bu ? Düne kadar bu kadının yaptığı bütün olumsuz durumları haberlere aktaran siz şimdi bu kadın için \\\"öğrencilerin arasına katılarak onları yalnız bırakmayan\\\" ibaresini mi kullanıyorsunuz ? Hakikaten pes ...
    Editörün Notu: Haber bizim değil, İhlas Haber Ajansı'nın. Biz de ayda yılda bir geldiği üniversitede, bu ziyaretinde kendini herkese gösterme çabası olarak algılıyoruz! Ajans haberinin metnine değıil, fotoğraflarına odaklanın, önceki haberleri hatırlayarak!
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Sayın Editör , öncelikle geri dönüşünüz adına teşekkürler fakat bunu siz böyle algılayarak haberi paylaşma gereksinimi hissetmişsiniz ama ayda yılda sadece 1 kez uğradığını bütün cümle alem biliyor ama iha nın haberini okuduğunuzda bu kadın onca şey yapmamış harika bir üniversite ortamı var ve rektör de öğrencilerle iç içe bir rektör havası verilmiş dolayısı ile siz de aynı şekilde haberi paylaşarak bu kadını destekler bir görüntü çizmişssiniz en azından haber başlığına \" MTÜ Rektörü en azından mezuniyet töreninde üniversiteye uğramayı unutmadı \" veyahut yılda 1 kez üniversiteye uğrayan Aysun Karabulut mezuniyette uğrayarak kapanışı gerçekleştirdi diye yazın da vatandaş anlasın bu insanın nasıl biri olduğunu.. Vatandaşlar olarak bu Rektör olacak insan ile alakalı gerçek ve tarafsız haberlerinizi yapmanız hususunda her zaman Malatya Haber ekibini takdir ettiğimizi bilmenizi isteriz.
    Editörün Notu: Peki, öyle olsun!
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ahmet bey iha abonelik usulü çalışır yani parayı verirsiniz yıllık abone olursunuz ve onlarda üniversitedeki kişiler ne yazdıysa birebir yayınlarlar yani içeriği kendileri yazmışlar bir de yoğun ilgi demişler ama bakıyoruz 150-200 kişi var yada yok ki orada olanlarda gördüler kimi kandırıyorlar acaba değil mi ilk başta saydığımda 130 civarı saydım hadi ilerleyen saatlerde artmış olsun 200 ü yine bulmaz
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Demek ki arayı düzeltmişler.
    0
    0
    Yanıtla