SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MTÜ'de 'Tarladan Fırçaya' ve 'Sıfır Atık- Çevre' Sergileri

MTÜ'de 'Tarladan Fırçaya' ve 'Sıfır Atık- Çevre' Sergileri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Battalgazi Meslek Yüksekokulu, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı 2. sınıf öğrencileri Boya ve Parfüm Bitkileri dersi kapsamında Prof. Dr. Zehra Tuğba Murathan danışmanlığında “Tarladan Fırçaya” adlı sergi düzenledi. Sergi açılışı Rektör Prof. Dr. Recep Bentli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Gündüz, Genel Sekreter Ahmet Selim Özkan, Battalgazi MYO Müdürü Prof. Dr. Şanlı Kabaktepe tarafından gerçekleştirildi.

Battalgazi MYO bahçesinde düzenlenen sergide öğrenciler, bitkilerden elde ettikleri doğal boyalarla yaptıkları resimleri ve yiyecekleri ve yavaş moda akımının bir parçası olan bitkisel boyalarla batik, kumaş boyama ve ekolojik baskı (hapa-zome, buharda rulo) teknikleri kullanarak hazırladıkları tekstil materyalleri sanatseverlerle buluşturdu.

Ayrıca Battalgazi Meslek Yüksekokulu, Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı öğrencileri tarafından “5 Haziran Dünya Çevre Günü” kapsamında sıfır atık ve çevre temalı sergi, Doç. Dr. Gülçin Beker Akbulut ve Dr. Öğr. Üyesi Elif Özbey sorumluluğunda Battalgazi Yerleşkesi Konferans Salonu Fuaye alanında düzenlendi. Sergi açılışı Üniversitemiz Rektör yardımcısı Prof. Dr. Orhan Gündüz,  Genel Sekreter Ahmet Selim Özkan ve Battalgazi MYO Müdürü Prof. Dr. Şanlı Kabaktepe tarafından gerçekleştirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız