SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ'den Tercih Yapacak Öğrencileri Bilgilendirmek İçin Stant

MTÜ'den Tercih Yapacak Öğrencileri Bilgilendirmek İçin Stant
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ), tercih etmek isteyen aday öğrencilerin üniversite hakkında merak ettikleri ve tercih etmek istedikleri bölümler hakkında birebir bilgi almaları için  Malatya Park Alışveriş Merkezi’nde tanıtım günleri başlattı.

4 Ağustos'ta sona erecek olan tanıtım günlerinde öğrenciler ve veliler, fakülte ve meslek yüksekokulu temsilcileri ile tanıtım alanında bulunacak olan akademisyenlerden hem bölümler hem de üniversite hakkında merak ettikleri her konuda bilgi alabilecekler.

Tanıtım günleri programının açılışında Rektör Prof. Dr. Recep Bentli fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının temsilci ve akademik personelinin bulunduğu stantları ziyaret ederek hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

Açılış töreninde Rektör Prof.Dr. Bentli basın mensuplarına verdiği demeçte, "Milli Eğitim ile istişare ederek, öğrencilerimize Üniversitemizi tanıtmak üzere stant kurduk. Yeni açılan 24 programımız, trend olan insansız hava aracı operatörlüğü, raylı sistemler, cam seramik gibi bölümlerimiz var. Ziraat Fakültemizde çoğu bölümlerimiz bu yıl açılmış olacak. Bu programları ve bölümleri tanıtmak öğrencilerimize rehberlik etmek adına stantlarımızı açtık.” dedi.  

Prof.Dr.Bentli, bu stantlarda her gün 13.00 – 16.00 arası ilgili fakülte ve birimlerden bir öğretim elemanının bulunacağını söyledi. Deprem bölgelerindeki üniversitelere  % 25 ek kontenjan hakkı tanındığına da değinen Bentli, bunun nasıl olacağı, kimlerin nasıl faydalanacağı, deprem nedeni ile sıralama değişikliği olup olmayacağı gibi sorularla karşılaştıklarını ifade etti. Prof.Dr. Bentli, bu ve daha birçok soruların cevaplarının stantlarda öğretim elemanı  ve personel aracılığı ile karşılık bulacağını düşündüğünü belirtti.

Tercih yapacak üniversite adayı gençler Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile ilgili bilgilere https://aday.ozal.edu.tr/? sayfasından ulaşarak da ayrıntılı bilgi alabiliyorlar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız