SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MTÜ'nün Bilgisayar Laboratuvarı Yokmuş

MTÜ'nün Bilgisayar Laboratuvarı Yokmuş
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof.Dr. Recep Bentli, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi'nin Raylı Sistemler Makine Teknolojisi ve İnsansız Hava Aracı Teknolojisi programlarına ilk defa öğrenci alacaklarını açıkladı. 

Prof.Dr. Bentli, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve MİAD iş birliğinde düzenlenen Bilimsenol festivalinde yaptığı konuşmada;  üniversitenin eksiklerini karşılamaya çalıştıklarını belirterek, "Henüz bir bilgisayar laboratuvarı bulunmayan öğrencilerimize olan mahcubiyetimizi Yeşilyurt yerleşkemizde bu fakültemiz için 2 büyük bilgisayar laboratuvarı kurulumu gerçekleştirerek gidermeye çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Rektör Prof.Dr. Bentli, "Ayrıca fakültemiz bünyesinde kurulan teknoloji ile ilişkili öğrenci topluluklarınca TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali gibi etkinliği yüksek bir organizasyona katılım sağlanacaktır. Üniversitemiz bünyesinde teknoloji ilişkili alanlardan yeni kurulan ve ilk defa öğrenci alacağımız Raylı Sistemler Makine Teknolojisi ve İnsansız Hava Aracı Teknolojisi programları ile bu alanda öğrenci ve öğretim üyesi sayımızı artırmış olacağız" dedi.

malatyanethaber.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ömer (10 ay önce)
    Artık bilgisayar laboratuvarı mı kaldı? Kimsede bilgisayar yokken böyle bir ihtiyaç vardı. Daha ileri teknoloji laboratuvarlarını konuşalım.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kodlama dersleri ve benzeri Uygulamalı dersleri bu laboratuvarlarda yapılır. Uygulamalı dersler için bu laboratuvarlar gereklidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilim (10 ay önce)
    Özal adına yazık. Aslında o Üniversite derhal kapatılmalıdır. Öğrencilere yazık. Bina yok. Derslik yok. Laboratuvar yok. Hocaların oturacağı oda yok, Bilim yapılacak lab yok. AMA Makam odası var Makam arabası var. Rektör konutu var. Bu üçünün yıllık maliyeti milyonlar. Ha gelişmiş ülkelerde bu saydığımızın hiçbiri olamazzz. Cafer hocayı bulun ve röportaj yapın bakalım. Yurt dışında 2 dönem Rektörlük yapmış tek Türk bilim insanı. Yazık Bilimsel olmayanın yapacağı işler başka olur. Yazık bu ülkeye ve kaynaklara. Hesap veren ve hesap soran yok. RABBİME havale. Başka yol yok.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • mehmet (10 ay önce)
    eee yılın rektörü seçilen, her yerden plaket alan kurucu rektörümüz valla kadının adını unuttum internetten aramaya da erindim adı da çok önemli değil de sebepsiz zenginleşen yada ablamızın bacı dersem herkes bilir bu kişi bilgisayar laboratuvarı olmayan bir sözüm ona köy üniversitesinin rektörlüğünü mü yaptı yani
    %91
    %9
    Yanıtla