SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mücadele Eden Tüm Hastalara Şifa Diliyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, ‘Lösemili Çocuklar Haftası' kapsamında İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Onkoloji Hastanesinde tedavi gören çocuklara yönelik farkındalık etkinliği düzenledi. Lösemi hastası çocuklar, düzenlenen aktivitelere katılarak keyifli vakit geçirdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'te toplumda lösemi hastalığına ve lösemili çocukların yaşadığı zorluklara dikkat çekmeyi amaçlayan etkinlikte çocukları ve ailelerini yalnız bırakmadı. Çocukların tedavi süreçleri hakkında doktorlardan bilgi alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, lösemi hastalarına karşı farkındalığın gelişmesi gerektiğine dikkat çekti.

Başkan Geçit, lösemi tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunun yüksek tutulmasının önemini hatırlatarak, “Lösemili Çocuklar Haftası, minicik bedenlerdeki kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın sağlanacağı bir haftadır. Belediye olarak hastanemizde lösemi tedavisi gören evlatlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz. Lösemi tedavisi gören çocuklarımızın moral ve motivasyonunun sevgiyle yüksek tutulması oldukça önemlidir. Çünkü lösemili çocuklarımızın en temel ihtiyacı sevgi ve umuttur. Minik bedenlerdeki kocaman yürekleri sevgiyle kucaklamamız lazım. Bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara acil şifalar diliyoruz. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere bu süreçte emek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.206 saniye