SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mücadelemiz Erdoğan'ın Liderliğinde Kararlılıkla Sürüyor'

A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 17-25 Aralık operasyonlarının bir yargı darbesi olduğunu ifade ederek, “Hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın dik duruşuyla biz o darbe girişimini de ekonomi ve yargı üzerinden gerçekleştirilmeye çalışılan darbeleri önledik” dedi.

17-25 Aralık yargı darbesinin unutulmaması gerektiğini dile getiren Tüfenkci, “Vesayet odaklarıyla işbirliği halinde, devlet kurumlarına 40 yıllık bir yapılanma ile ur gibi yayılan Fetullahçı Terör Örgütü’nün Türkiye’nin bağımsız politikalarına karşı, milli iradeyi yok sayan 7 Şubat Mit krizi ve ardından Gezi olayları ile devam eden ilk darbe girişimi 17 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşmiştir. Türkiye’yi çıkmış olduğu kutlu yolculuktan, yerli ve milli hedeflerinden döndürmeyi hedefleyen FETÖ'cü unsurlar yargı, emniyet ve medyada bulunan örgüt elemanlarını kullanarak bir operasyon yapmaya çalışmıştır. O gün Allah’a hamdolsun, hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ile biz o darbe girişimini de, ekonomi üzerinden gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini de, yargı üzerinden gerçekleştirilmeye çalışılan yargı darbesini de önlemiş olduk” ifadelerini kullandı.

Tüfenkci, 17-25 Aralık darbesiyle amacına ulaşamayan FETÖ’nün, 15 Temmuz 2016’da yürütme organını hedef alan bir darbe girişiminde bulunduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Biz, bu coğrafyada Türkiye güçlü olsun. Türkiye’yi manipüle etmeye kalkmasınlar. Türkiye’yi provokasyonlarla enerjisini boşa harcatmaya kalkmasınlar. Biz istiyoruz ki Türkiye geleceğe emin adımlarla gitsin. 17-25 Aralık’ları unutmamamız lazım. 17-25 Aralık operasyonları bir yargı darbesiydi. Seçimle iş başına gelmiş meşru hükümeti alaşağı etmeye çalışan bu hain FETÖ yapılanmasıyla mücadelemiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kararlılıkla sürmektedir.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Herkes sayın Erdoğanın arkasına saklanarak siyaset yapıyor. Sizin halka verecek bir şeyiniz yok mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Bu operasyonları yapanlar Atatürkçü komutanları içeri atarken gıkınız çıkmadı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (3 yıl önce)
    Malatya için gözle görülen sorunları icin ne yaptınız şeyin bakan esnaf kan ağlıyor yıllardır hep böyle kuru ve süslü laf çözüm üretin lütven
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya44 (3 yıl önce)
    lütfen susun ya, neyın mücadelesi,,,.uçacak uçacak dedin.işsizlik pahalılık uçtu gitti.her evde 1 ünivesteli işsiz.malatyada bir şehir hastanes yok.esnaflae kepeng inirecek.artık yeni yüzler istiyoruz siyasette.reisin sevgisi yüzünden geldınız,,.malatyaya ne yaptın..piyasada denetleme yok,,, gıda .ev ve araba fiatları üçe katladı.niye incelenmiyor. bu artışın hesabı sorulmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Halka 18 yıldır masallar anlatıp durdunuz yok Dünya lideri yok bizi bütün dünya kıskanıyor ama şimdi görüyoruz'ki kıskanılacak bir ülkeden çok dökülüyoruz, sizin döneminizde halk olarak kardeşlik bağımız zayıfladı bizden sizden denmeye başlandı, zengin fakir arasında büyük ekonomik uçurumlar oldu dengeler değişti, asgari ücretli emekli perişan oldu, ülkemde hergün işsizler ordusuna milyonlar katılıyor. Sahi siz AKP olarak ülke yönetiminde hangi başarıdan söz ediyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Valla kimse dert yanmasın önümüzdeki seçimlerde gene bu şahıslar önümüze konacak.hele birde erdoğan malatya ya gelip malatya allahına gurban dedimi tamam millet gene gidip oy verecek.seçim reklamı,gezmesi,çalışması, yapılmasın yüzde elli malatyada gene oy alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağ (3 yıl önce)
    Boş lafsalatası ama milletin karnı doydu artık ??
    0
    0
    Yanıtla
  • BERK (3 yıl önce)
    Malatyayı büyük şehir yaptınız aynen büyük bir köy oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • öz malatyalı (3 yıl önce)
    Malatyaya ne yaptın ki Türkiyeye birşey yapasın sayın bakan!!!! Anca boş boş laflar.....
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Şu fetönün bir tek siyasi ayağı ortaya çıkarılmadı her ne hikmetse.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yavuz (3 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Fetonun siyasi ayağı yere sağlam basıyor demek ki. Herkes birbirini biliyorda gücü yetmiyor. Malatya küçük yer kim fetocu kim ne....
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (3 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    yok yok siyasi ayağı yok. Allah affetti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Sayın bakan şaka yapıp durmayın esnafın yanında olacaksaniz olun devlet olarak sizlerden .sadaka istemiyoz.esnafin derdine bıçak gibi çözüm istiyoz yapacaksanız yapın pandemi basladigindan beri yatirilamayan 15ay oldu bagkur pirimleri. Elektrik su vergi emlak vergisi gibi seyler pandemi baslamadan esnaf oda araciligiyla .is yapip para kazanmak icin halkbanktan cekilen krediler 2yil ertelensin faizsiz ve esnafin bu surede kredi karti borclari faizsiz 2yil dondurulsun .ve almak isteyene üst limit 75 tl ye kadar faizsiz 10yillik kredi verilsin .esnaf kendini toplasin ve acil olarak ocak 2021 esnafin halkbank kredi borcu geldi perisanlik baslar bu ertelensin 2yil
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Spor toto hala varmı bilen yazssın
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (3 yıl önce)
    17...25..'i bilmem de çalmadık deyin olsun bitsin ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Zatem reisten sonra en büyük mücadeleyi bülent tüfekçi Başkan vermektedir bizi aydınlattıgın için minnrttarız bülent başkanım hizmetlerinin devamını bekleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Yav işine bak boş boş konuşma
    0
    0
    Yanıtla