SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mücbir Sebep Hali Uzatılacak"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 30 Kasım 2023 tarihinde sona erecek olan Mücbir Sebep Halinin uzatılacağını ve Malatya’nın bu kapsamdaki 4 il içinde olduğunu bildirdi.

Tüfenkci, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yaptıkları görüşme de Mücbir Sebep Hali’nin 30 Kasım itibariyle uzatılacağını, Malatya’nın da baştan beri uygulanacak olan 4 il içinde olduğunun ifade edildiğini kaydetti.

“Malatya’nın her alandaki sorun ve taleplerin i takip ediyor, çözüm odaklı girişimlerde bulunuyoruz” diyen Tüfenkci, “Malatya kesinlikle diğer 4 ilden ayrılmış değil. Kamuoyunda yanlış bir anlaşılma olduğunu görüyoruz. Malatyalı hemşehrilerimiz müsterih olsunlar. İfade edildiği üzere Mücbir Sebep Hali Malatya ile birlikte diğer 4 ilde  de uygulanmaya devam edecek. Konuyu yakından takip ediyoruz, bu konuda sıkıntılı bir durum yoktur. Malatya’yı yeniden ayağa kaldırmak için her alanda çalışmalarımız devam ediyor.” şeklinde konuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • yucel baysan (5 ay önce)
    tum belediye baskanları buyuk hizmetlerıne tesekkur ediyoruz artık malatyamıza yeni yzlerin gelmesini dılıyoruz insallah adayların malatyalı olmasıda tercıhımiz olur diye duşunuyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatan daş (5 ay önce)
    Güçlendirme yapacağız devletimiz bizden %20 KDV alıyor. 500 bin masraf yapacağınız yere 100 bin de KDV ödüyor, 600 bin ödeme yapılıyor. Bu felaketin yaralarını sarmak istiyorsanız tüm deprem bölgelerinde gıda, giyim, akaryakıt, inşaat malzemeleri, odun, kömür yakacak malzemeleri, elektrik, su, Doğalgaz faturalarından en az 10 yıl KDV alınmamalıdır. Zaten ölümlerden dönmüşüz, kiminin evi yıkılmış, kiminin 9-10 aydır orta hasarlı ortada kalmış, insanlar çadır ve konteynırlarda çağa çocuk yaşam mücadelesi veriyoruz, devlet bizi görsün artık. Hak sahipliliği itirazları heryer de açıklandı, Malatya yine sınıfta kaldı, yolunuz düşerse AFAD a uğrayın, hâlâ binlerce insanın itiraz sonucu neden yayınlanmıyor e devlette?????????
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tarık Tarcan (5 ay önce)
    Gecen sayın Cumhurbaşkanımıza Kayısı ikram ederken göstermiş olduğun büyük emeği hiç unutmayacağız.Hatta Malatya’ya gelen yerli ve yabancı turistleride sizin karşılamanızı istiyorum.. Bu memleketin sizin gibilerini görmek istiyoruz.. Eski bakan
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (5 ay önce)
    Adı AKP olan partinin mensubu seçkin Malatya milletvekillerine sesleniyorum, madem mücbir sebep var ve devam ediyorsa sizin belediyeleriniz neden depremzedelerden maliyeti sıfıra yakın olan içme suyunun parasını üstelik hiçbir indirim yapmadan bu halktan alıyor..
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mehmet (5 ay önce)
    Allah rızası için bu soytarılık bitsin (bir) güvenlik firması sizin yüzünüzden ocak ve sonraki ayların hiçbir bildirimini yapmıyor böylesi olan binlercesi insanların emeğini gasp edecek bu vebal sizi ahirette cehenneme sürükler sgk bildirimlerini erteletmeyin HAKKIM HELAL DEĞİLDİR İki elim yakanızda olacak şahsi olarak bunları söylüyorum
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kardeşim bilmediğin işler var, sen sadece sgk açısından kendi pencerenden bakıyorsun, mücbir sebep çok kapsamlı bir mesele sadece sgk değil onlarca vergi ve yükümlülüğün ertelenmesi anlamına gelir ki bu çok önemli bir meseledir, şehrin 30.000 e yakın esnafı yok olmuş mücbir devam etmeli ki esnaf ayağa kalksın... sgk için çalıştığın firma ve mali müşavirinden rica etmelisin...
    %50
    %50
    Yanıtla