SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mücbir Sebep Konusunda Rahatlama Alanları Açmaya Çalışacağız”

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce'yi ziyaret etti. Ziyarette minibüsçü esnafının sorunlarını dileyen Ölmeztoprak, istişare vurgusu yaptı.

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak beraberinde AKP İl Başkan Yardımcısı Ramazan Kaya ile birlikte Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce'yi ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan Başkan İnce, sektör esnafının sorun ve taleplerini Milletvekili Ölmeztoprak'a ileterek yapılan ve yapılacak çalışmalar için teşekkür etti.

Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası'na ilk kez ziyaret düzenlediklerini kaydeden AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ise sivil toplum kuruluşları ile bir yönetim değil yönetiş anlayışı ile istişare halinde olacaklarını söyledi.

Ölmeztoprak, pandemi ve 6 Şubat 2023 depremleri sonrası Minibüsçü esnafının özverili çalışmalarına da şahitlik ettiklerini belirterek, “Esnafımızın var olan sorunlarını azami ölçüde giderebilmesi ve taleplerinin olumlu cevap bulabilmesi için gerek belediyelerimiz gerekse bürokrasimizle ilgili tüm görüşmelerimizi ve çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Mücbir sebep konusuna da değinen Milletvekili Ölmeztoprak, “ Mücbir sebep konusu Eylül'e kadar son denmişti. Burada bir sosyolojik bir gerçeklik var. Bu gerçeğin ortaya çıkardığı çeşitli kalemlerdeki borçlar her ne kadar da ötelenmiş olsa da belirli bir birikme gerçekleşti. Bu durumu ilgili noktalara aralıksız taşıyoruz. Dolayısıyla da mücbir sebep konusunda da rahatlama alanları açmaya çalışacağız” diye konuştu.

İha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kadir (1 yıl önce)
    Hakim Bey Apartmanını yapım safhasında gerektiği gibi kontrol etmeyen Büyükşehir belediyesindeki görevli mühendislerin mahkemesi ne aşamada?Korkarım bunlar ceza almadan dosya kapatılacak. Ama tek tesellimiz mahkemei kübra.Oradan nasıl kurtulacaklar acaba. Kolon kesme konusu neden açıklığa kavuşturulmuyor?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (1 yıl önce)
    Bu AKP'liler sayesinde yeni bir dil öğrendik. Zam yok fiyat güncellemesi var. İstifa yok affını isteme var. Rahatlama alanı açmak nedir ya?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ece (1 yıl önce)
    Duruşu, insanlara yaklaşımı, kıyafetleri felan değişik biri
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mert (1 yıl önce)
    syn. vekilim önünde poz verdiğiniz odanın üyelerinin %80-85 i basit usul yıllardır vergimi veriyolarki mücbir hainin derdine düşmüşler...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battalgazi Emlak Vergisi (1 yıl önce)
    Mücbir sebep uzatıldı, Battalgazi Belediyesi emlak vergilerinden gecikme faizi alıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orhan ince (1 yıl önce)
    önce malatya halkına layık kılimaları çalışan araçlar aldırılsın kapıları pencereleri açıp serinleyerek insanlar ulaşım yapmasın her türlü tozu yutuyor insanlar minibüslerin çoğu duman atıyor insanları üst üste bindirmeleride tam bir eziyet zaten. başta malatya halkına layık araçları düzeltin sonra ne iştaşere yapaçaksanız yapın.
    %100
    %0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.187 saniye