SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müdürün Eşi Trafik Kazasında Öldü

0
Güncellendi - 2018-07-03 04:01:44
Müdürün Eşi Trafik Kazasında Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında, kamyon ve traktör çarpması sonucu iki kadın hayatlarını kaybetti.

İlk kaza 30 Haziran Cumartesi günü gece Malatya-Adana Karayolu üzerinde Vagon Onarım Fabrikası yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre;  İ.Ç. adlı sürücü yönetimindeki 44 FM 338 plakalı kamyon ile seyir halinde iken yolu karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı belirtilen Zeliha Karakeçe’ye (41) çarptı. Sürücünün ihbarı üzerine kaza yerine gelen 112 acil servis ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Sürücü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Şehir Mezarlığı'nda Pazar günü toprağa verilen Zeliha Karakeçe’nin Sultansuyu Tarım İşletme Müdürü Ahmet Karakeçe’nin eşi ve 3 çocuk annesi olduğu bildirildi.

Cenaze törenine merhumenin ailesi ve yakınları, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, TİGEM Genel Müdürü İsmail Şanlı, Genel Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Özbayat, TİGEM Atçılık Daire Başkanı Murat Durmaz, Baro Başkanı Enver Han, MHP Milletvekili Adayı Ömer Ekici ile Sultansuyu İşletmesi çalışanları ve vatandaşlar katıldılar. (Fotoğraf Zeliha Karakeçe'nin cenaze namazından)

Dilek'teki kaza

İkinci kaza ise Dilek'te meydana geldi.

Dilek Mahallesi Örenönü Bozgedik Kümeevleri mevkiinde traktörün çarpması sonucunda 30 yaşındaki Nurgül Apaydın hayatını kaybetti.

Genç kadın Sütlüce Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Her iki kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa Dağdelen (6 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet eylesin. Geride kalanlara Allah sabırlar verir inşallah.
    0
    0
    Yanıtla