SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karatepe de Görevden Alındı

0
Güncellendi - 2018-10-26 05:11:59
Karatepe de Görevden Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile aralarında daha önce Malatya'da Müftü Yardımcısı olarak görev yapan Kilis Müftüsü Mahmut Karatepe'nin de (fotoğraftaki) bulunduğu bazı müftüler görevden alınırken, bazı müftülüklere atama yapıldı.

25 Ekim 2018 günkü Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameye göre, 2014'ten bu yana Kilis İl Müftüsü olan Mahmut Karatepe'nin yanı sıra Çorum Müftüsü Ahmet Akın, Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak görevlerinden alınırken, Sakarya Müftülüğüne Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık, Muğla Müftülüğüne İbrahim Öcüt, Kilis Müftülüğüne Abdurrahman Şahin, Şanlıurfa Müftülüğüne Mehmet Taştan, Kastamonu Müftülüğüne ise Ahmet Süzen atandılar.

Malatya İmam Hatip Lisesi'nden sonra Kayseri İlahiyat Fakültesi'ni bitiren Mahmut Karatepe, 1994- 2000 yılları arasında Malatya İl Vaizliği, 2000-2010 yıllarında Malatya Müftü Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu. Karatepe, 2007'de AKP'den Malatya Milletvekili aday adayı olmuş, ancak aday listesinde yeralamamıştı. Bunun üzerine bağımsız olarak adaylığını açıklayan Karatepe, o dönemki AKP yöneticileri ve adaylarının çabaları sonucu ikna  edilerek adaylıktan vazgeçmişti.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    yor'um yapıyoruz nerede diye bakıyoruz yok yok yok birisine iğne batması sizin de canınızı sıkıyor anlaşılan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kilis (5 yıl önce)
    Yaklaşık 6 yıldır Müftümüz kilisde himet veriyor.Bombalar düştüğünde halk göc etti,hocam izin ver bizlerde gidelim dedigimizde burasi bizim topraklarimiz herkes terketse Din görevlisi bu toprakları terkedemez dedi..hicbirimizi göndermedi.. Bu kadar suriyeli kilisde barınıyorsa bu hocamizin : aman suriyeli kardeşlerimiz bizim dua kapımız onlar muhacir biz ensar olacağız diyordu..Alındığını duyunca hem vallahi hem billahi gözyaşlarımızı tutamadık.. bu insana hangi firavun iftira attı.kimler bu degerli hocamizin kuyusunu kazdı.. Bu ne büyük bir haksızlık.. hizmet eri samimi fedakar...hiç bir görevlisini incitmeyen bu insanin alınmasına vesile olan iftira atan misliyle karşılık bulsun..Biz müftümüzün iyiliğine dürüstlüğüne asla fetoyla bir ilgisi olmadığına şahitlik ederiz..umarız en kısa zamanda yapılan hatadan dönülür görevine iade edilir...
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim ilhan (5 yıl önce)
    yazıyı okudum haber yazısında akp adayı olması demek suç sayıldı saygılar
    0
    0
    Yanıtla