SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taziye Yemeğinin Kaldırılması İçin Destek İstediler

Taziye Yemeğinin Kaldırılması İçin Destek İstediler
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Doğanşehir ilçe başkanı İbrahim Halil Aksoy ve beraberindeki heyetle Doğanşehir ilçe müftüsü Tayyip Tüz’ü ziyaret etti. Doğanşehir müftülüğü ziyaretinde müftülüğün faaliyetleri hakkında bilgi alıp, önerilerde bulunuldu.

Aksoy ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Doğanşehir ilçe müftülüğümüzü ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında güler yüzü ve hoş sohbeti ile bizi ağırlayan ilçe müftümüz Tayyip Tüy beye teşekkür ederiz. Kendisiyle bazı konuları istişare etme fırsatı bulduk.

Müftülük hizmeti dahilinde bulunan Cami, Kuran Kursu ve çeşitli hizmet alanları ile ilgili eksiklikler ve bununla ilgili tavsiyelerimizi ilettik. Ziyaretimiz sırasında taziye yemeklerinin kaldırılması gerektiğini ve bunun her fırsatta dile getirilmesi gerektiğini de ilettik.

Özellikle ilçemizde gençler ile ilgili ne yapabiliriz, ne yapılabilir konusunda istişarelerde bulunduk. Kendisi de bize müftülük bünyesinde açılacak olan gençlik merkezi ile ilgili bilgiler verdi. Bizde Gençlik merkezi ile ilgili tavsiyelerde bulunduk.

Son günlerde ülke genelinde gençler arasında hızla artan uyuşturucu ve zararlı madde kullanımı ile mücadele de ilçe müftülüğü ile birlikte tüm sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler olarak  sahada daha aktif rol almamız  gerektiğini düşündüğümüzü dile getirdik.

Yine din eğitimi noktasında doğru din eğitimi verilmesi son derece önemlidir.Son günlerde   toplumun dinimizi doğru öğrenmesinin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Din bezirganlarının istismarından ancak iyi bir din eğitimi ile toplumu ve gençleri koruyabiliriz. Bu konuda en önemli rol sizlere düşmektedir." dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 yıl önce)
    Tüm Malatya geneli taziye yemeğini yasaklasa sayın vali bey o kadar iyi olacaktı,cenaze sahibi daha mezarlıktayken yemek çay derdine düşüyor borç alıp ona buna üç gün yemek yediriyor sayın vali yada müftü bey bu konuya gerçekten el atmali
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramo44 (1 yıl önce)
    Sayın tavuk besleyenler. Lütfen tavuklarınızı bahçenizden çıkarmayınız. Sağa sola kontrolsüzce pisliyorlar. Siz organik yumurta yiyeceksiniz diye biz sokaklarda tavuk pisliğine bulaşmamak için ralli yapıyoruz. Lütfen ama lütfen!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 yıl önce)
    Sürücü arkadaşlardan rica ediyorum trafikte birbirimize karşı lütfen SAYGILI olalım yol verelim,sıkıştırmayalım,sinyal ve aynaları kullanalım İnanın MALATYA dünyada araba kullanmanın en zor olduğu yer bunu düzeltmek bizim elimizde...
    %100
    %0
    Yanıtla