SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Muhalefetin Vaad Ettiği Bir Şey Yok"

0
Güncellendi - 2018-06-15 04:08:18
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "24 Haziran Türkiye için değişim noktası. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Eski Türkiye tasavvurunda olanlar, yeni Türkiye’yi hazmedemeyenler, büyük Türkiye’nin önünde durmak isteyenlere 24 Haziran’da Allah nasip ederse, başta demiryolcularımız olmak üzere Baskillilerimiz, Elazığlılarımız, Malatyalımız, tüm Türkiye’miz devam edecek ve Allah nasip ederse Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve Malatya’daki milletvekillerimizi de aslanlar gibi Meclis’e göndereceğiz" dedi.

Çalık, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Malatya merkez Dörtyol Caddesi'nde ve Hekimhan İlçesi'nde esnaf   ziyaretinde bulunarak,Hekimhan'da düzenlenen iftara katıldı.

TCDD Taşımacılık tarafından Malatya-Elazığ arasına Ray-Büs olarak bilinen Malatya-Elazığ ekspresinin sefere konulması nedeniyle Malatya Gar'ında düzenlenen törene katılan   Çalık, daha sonda Bostanbaşı Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlara hitap etti.

Çalık, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Dörtyol Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Çalık, esnaf ziyaretlerini Hekimhan'da sürdürdü.

Hekimhan'da düzenlenen iftar programında konuşan Çalık, "Tüneller yaptık milletimizi buluşturduk. Dağları deldik Hekimhanlılarla Malatyalıları buluşturduk. Çebiş tünelini yeniden deldik bizi sizlerle buluşturduk. Hekimhan istedi Meslek Yüksek Okulu'nu kazandırdık" ifadelerini kullandı.

 

"ULAŞIMDA REFORMLAR YAPTIK"

Malatya-Elazığ ekspresinin sefere konulması töreninde konuşan Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki 'Demiryolları bir ülkenin topundan ve tüfeğinden çok daha önemli bir silahtır.' Osmanlı İmparatorluğundan itibaren Abdülhamit’in başlatmış olduğu demiryolları ağı Atatürk’ten sonra tüm 'Türkiye’yi demiryolları ağı ile örelim demiş' ve maalesef sonrasında boş bırakılmıştı. Ne zamana kadar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığına kadar. 2002 yılından itibaren her alanda olduğu gibi ekonomide, eğitimde, sağlıkta biz reformlar yaptık. Ama en önemli reformlardan bir tanesini ulaşımda yaptık" ifadelerine yer verdi.

Çalık, Türkiye'nin önünde kimsenin duramayacağını ifade ederek, "24 Haziran Türkiye için değişim noktası. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Eski Türkiye tasavvurunda olanlar, yeni Türkiye’yi hazmedemeyenler, büyük Türkiye’nin önünde durmak isteyenlere 24 Haziran’da Allah nasip ederse, başta demiryolcularımız olmak üzere Baskillilerimiz, Elazığlılarımız, Malatyalımız, tüm Türkiye’miz devam edecek ve Allah nasip ederse Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve Malatya’daki milletvekillerimizi de aslanlar gibi Meclis’e göndereceğiz" dedi.

"MUHALEFETİN VAAT ETTİĞİ BİR ŞEY YOK"

Çalık, daha sonra Bostanbaşı Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlara hitap etti.

Mahalle toplantısında konuşan Çalık, "Bir taraftan hizmetleri milletimizle buluşturuyoruz. Eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, Devlet Su İşleri her alanda sizlere anlatacak çok şey var. Yaptıklarımız açısından, Malatya'ya yaptıklarımız, Türkiye açısından yaptıklarımız var. Cumhurbaşkanımız TANAP projesinin açılışını yaptı. Türkiye'yi teknolojiyle tanıştıran partinin adı; AK Parti'dir. Türkiye'ye çağ atlatan partidir, AK Parti. Türkiye'de demokratikleşmeyi sağlayan partinin adı; AK Parti'dir" ifadelerini kaydetti.

Çalık, 134 katrilyon bütçeyi eğitime ayırdıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Soruyorum, 'Eğitim için geliyoruz' diyenlere, yüzyıllık partisin düne kadar aklın neredeydi? Sınıflar 70 kişiydi. Çocuklarımız kitap bulamıyordu. Biz 7 kardeştik, ablalarımın kitaplarını ben, benim kitaplarımı da kardeşlerim kullandı. Siz ayakta uyurken, biz eğitimde reform yaptık. Biz 81 ilimize üniversiteleri kurduk. 86 olan üniversite sayısını 176'ya çıkarttık. Havaalanını halkın yolu yaptık. Otobüslerle Malatya'dan İstanbul'a gittiğinizde 18, 20, 24 saat yol sürerdi, otobüs yolculuğunun ne kadar çileli olduğunu ve yolların halini hepiniz hatırlarsınız. Rahmetli Özal, Türkiye'yi duble yollarla buluşturdu, Malatya'ya hizmet yaptı. Ama biz tam 20 bin kilometre duble yolu Türkiye'yle buluşturduk. Milletin adamının sizlerle beraber yol yürüdüğü partinin adıdır; AK Parti. Sağlıkta reform yaptık. SSK Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu döneminde ben eczacılık yaptım. Bağ-Kur'a kestiğimiz faturaların parasını bir yılda alamazdık. Şimdi hiçbir eczacımızın parası devlette kalmıyor. Allah rızası için hastalarımızın halini benim yaşı akranlarım ve benden büyük olanlar bilir. Hastanelerde rehin kaldıklarını, cenazelerinin hastanelerde nasıl rehin kaldığını, hastaneye sabah namazında 3 kişiyle gidip, biri doktorun, biri muhasebenin, biri de eczanenin önünde beklediği günleri bu ülke unutmadı. Senin sağlıkta vaat edecek hiçbir şeyin yok. Ne Kılıçdaroğlu ne onun çırağı İnce'nin, hiçbir tanesinin vaat edeceği, vaat ettiği bir şey yok."

Muhalefetin cumhurbaşkanı adaylarının yapılan hizmetleri yıkmayı vaat ettiğini hatırlatan Çalık, "Köprüyü yıkacaklarmış, Külliye'yi yıkacaklarmış. TRT ve TİKA'yı kapatacaklarmış. Sizin adınız yıkım ittifakıdır. Sizin ittifakınızın adı; sadece ve sadece olsa olsa Bremin Mızıkacıları olur. Beş benzemezin bir araya geldiği, yalanların havada uçuştuğu illet ittifakı olur. Olsa olsa terör örgütleriyle yol yürüyenlerin, birbirine benzemeyenlerin, sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin altına dinamit koymak için yaptığınız ittifaktır, sizin ittifakınız. Terör örgütleriyle kol kola yürüyorlar. PKK'nın destekçisi olan HDP'ye mi laf söyleyelim, DHKP-C'ye sahip çıkan CHP'ye mi laf söyleyelim, terörist cenazelerine giden CHP'ye mi söyleyelim?" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Bekir (6 yıl önce)
    Asıl iktidarın vaat ettiği bir şey yok. Ülkenin adalete, huzura ve sükunete ihtiyacı var. Bu ihtiyaçları da muhalefet vaat ediyor. Kıraathane ihtiyaç değil. Ancak ve ancak işi gücü olmayanın gideceği bir yerdir
    0
    0
    Yanıtla