SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mühendislerle Malatya'yı Konuşacağız"

0
Güncellendi - 2018-09-25 18:43:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Makine Mühendisleri Odası Malatya Temsilciliğini ziyaret etti.

Çalık, Makine Mühendisleri Odası Malatya Temsilcisi Erdal Yavaş ve yönetimi ile sorun ve talepleri konuşarak sohbet etti.

Çalık, Malatya’da yaklaşık 500 Makine Mühendisinin bulunduğunu belirterek, “Özellikle şehrin yönetimi konusunda, yerel yönetimler başta olmak üzere hem yönetimi, hem inşası, hem imarı konusunda makine mühendislerimize çok ciddi manada ihtiyaç var. Yerel yönetimlerimiz icraatlarında sivil inisiyatifi göz önünde bulundurmalı ve kulak vermeli. Sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşları devlet ile millet arasındaki en önemli köprü. Bu köprü görevini yaparken de milletin kanaatlerini yöneticilere, kamu kurum kuruluşlara iletiyorlar.  Makine Mühendisleri Odasına yapmış olduğumuz ziyaret sonrasında en kısa zamanda bütün mühendislik meslek odaları ile bir toplantı yaparak mühendislerle Malatya’yı konuşacağız. Mühendislerimizin bilgi desteğine her zaman ihtiyacımız var.” İfadelerini kaydetti.

Çalık, “Türkiye’nin geçmiş olduğu koşulları göz önünde bulundurduğumuzda hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • erdal (6 yıl önce)
    Üretim mühendislikten geçer. üretmediğimiz sürece birilerine mahkum kalırız.Birlikte üretmenin ve paylaşmanın yollarını bulabilirsek daha güzel bir kentte ve güzel bir ülkede yaşayabiliriz.Hamaset yapmadan atılan olumlu adımları desteklemek ve geliştirmek için hepimize görev düşüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gülten (6 yıl önce)
    İmari düzenlenecek yer mi kaldı. Çarşı içlerini yıkıp yeniden yapın bari .
    0
    0
    Yanıtla
  • behlül (6 yıl önce)
    editör neden yayılamıyorsunuz yorumlarımızı hayırmı paramı alıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    Bu sorunu çözmeye Belediye başkanlarını davet ediyorum. Türkiyede ki diğer belediyelere bakıp sorsunlar. Kendi bünyelerindeki imarda çalışan elemanları ellerine birer kağıt alıp gösterip insanların ekmeğiyle oynamasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    Bu toplantı sonucunda İnşallah belediye başkanları şu sorunu da çözer diye umut ediyorum. Türkiye de ki tüm belediye sınırlarında yapılan inşaatlarda Makine ve Elektrik mühendisleri Yapı denetimli binalarda Şantiye Şefliği yapıp imza atabiliyor iken ne yazık ki Bu Yeşilyurt ve Battalgazi belediyesinde bu iş yapılamıyor. Ya bu durumu direk belediye başkanları bilmiyor.Yada imar bölümünde çalışan kişiler Mimar ve İnşaat mühendisleri egolarını tatmin etsin diye böyle bir işleme imza atıyorlar.Ki öylede yapıyorlar... Bu bir ekmek kapısı İnsanların ekmekleriyle oynamayın....... Sayın Belediye Başkanlarımıza duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Mühendislerle 16 yıl önce istişare yapacaktınız.Bugün Malatya daha düzenli ve gelişmiş olurdu.Seçim yaklaşıyor ondandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (6 yıl önce)
    Bu söylem i tüm oda ziyaretlerinde söylüyor artık yeni söylemler bulsan iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (6 yıl önce)
    Makine Mühendisleri Odası Malatya Temsilciliği...Yani oda olarak başka bir yere bağlı.....Önce buradan başlamak gerek gibi..
    0
    0
    Yanıtla
  • EKONOMİST (6 yıl önce)
    MalatyaHaber olarak tarafsızlığınız yine meydanda her gün kesinlikle AKP ve Öznur Çalık Hanımın kesin haberleri sıra sıra yayında mevcut. Biraz Mhp Milletvekili Celal Beyin ziyaretlerinide yayınlayın nerelere gittiğini neler için görüşmeler yaptığını. Gerçi gerek yok sosyal medyadan takipçileri görüyor Celal Beyin siz çizginizi bozmayın artık sıkılarak girdiğim bir Malatyanın Haber sitesi oldu alternatifleri bulmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • behlül (6 yıl önce)
    Bence oturup mühendisler ile konuşulacağı yerde hiç bir vasfı olmayan millet vekili seçeceğine bir mimar bir mühendis vekil seçmeliydi...
    0
    0
    Yanıtla