SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muhtar Söylüyor.. Belediye Çilesiz'de İyi Çalışmış!

0
Güncellendi - 2020-02-16 02:05:39
Muhtar Söylüyor.. Belediye Çilesiz'de İyi Çalışmış!
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ilçesine bağlı Çilesiz Mahallesinde vatandaşlar, yoğun kar yağışı sonrası yolların temizleme çalışmasının biran önce yapılmasından dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

20 yıl aradan sonra Malatya’ya yağan yoğun kar yağışı sonrası, kapanan yolların açılması için Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yoğun bir mesai sarf etti. Çilesiz Mahallesi Muhtarı Veysel Özfındık, kar yağışının hemen ardından büyükşehir belediyesi ekipleri ile sabaha kadar ana arterleri açmak için yoğun bir mücadele verdiklerini belirterek, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Selahattin Gürkan başta olmak üzere tüm ekiplere teşekkür etti.

Malatya merkeze uzun yıllar aradan sonra ilk kez bu yoğunlukta bir kar yağışının olduğunu anımsatan Özfındık, “Kar yağışının hemen ardından sağ olsun büyükşehir belediyemizin ekipleri hemen sahaya çıktı ve tüm ana arterlerde çalışma başlattı. Bizim de mahallede ekiplerimiz ile birlikte öncelikle araç yoğunluğunun yaşandığı ana arterleri temizledik. Şuan için kardan dolayı kapalı yolumuz bulunmuyor. Geceli gündüzlü kar temizlemesine katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleri de kar yağışının hemen ardından belediye ekiplerinin sahada olduğunu ifade ederek teşekkürlerini sundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • Polat (4 yıl önce)
    Muhtarım ben sana Perşembe gecesi git evine yat karla mücadele senin neyine demedim mi Dinlemedin bak sonucuna sen istediğin kadar uğraş 2 değil istersen 10 gece uyuma kimseye yaranamazsın kimse senin ne yaptığına bakmaz. Senin iyi niyetinle canından zamanından fedakarlık yaparak yaptığın işleri millet senin görevin zannediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (4 yıl önce)
    Çilesiz muhtarımız perşembe günü sabah saat 11 den ile ertesi gün gece 04:00 e kadar kar kürūme tuzlama çalışmasını en iyi şekilde yaparak mahalle sakinlerini magdur olmadan vatandasimizin normal hayatına devam etmesi için fedakarlık yapmıştır. Teşekkür eder çalışmalarının devamını dileriz. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (4 yıl önce)
    Muhtarımız işini en iyi şekilde yaptı iki gün boyunca sabahlara kadar kamyonlarla, iş makinaları ile dolaştı Cuma günü sabah 4 de resimlerle birlikte 3 ara sokak hariç mahalledeki tüm araç yollarını açtık diye yayın yaptı.Bu adamın sabahlara kadar gezip yol açtırma gibi bir zorunluluğu yoktu tabi ama, fedakarlık yaptı. Burda yapılan bir işi yapılmamış gibi gösterecek yorumlar yapıp hem belediye başkanını hem muhtarı itibarsızlaştırmaya çalışmışlar. Ama yaptıkları boş adamlar çalışma anlarını dakika dakika paylaştılar. Kim doğru kim yalan karar sizin. Hepinize saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin (4 yıl önce)
    Olumsuz yorum yapanlara söylüyorum biraz emeğe saygınız olsun Muhtarımız 2 gece sabaha kadar iş kamyonlarıyla, ekiplerle gezdi. Nankörlük etmeyin Veysel Özfındık adam gibi adamdır. Elinden geleni fazlasıyla yaptı Allah razı olsun, hakkını helal etsin bizlere. Saygılarımla... Vesselam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (4 yıl önce)
    Muhtarım benim bir önerim var.Bizim mahalleyi Yeşilyurt Belediyesinden alalım Battalgazi Belediyesine bağlayalım.Kar temizliği yapmıyorlar caddemizi süpürmüyorlar. E ben niye yeşilyurt belediyesine vergi veriyorum ki.Battalgazi Belediyesine bağlanırsak ancak o zaman belediye hizmeti alabiliriz.Baksana çınarın trolleri sana nasıl saldırıyor.Ama sen yine de dik dur.Seçimde nasıl arkanda durduysak alacağın her doğru kararda da arkanda duracağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (4 yıl önce)
    ne şanslı bi mahalle dival otel arkası yakınca mahallesi muhtarı mevlüt bey de inşallah kar kalkmadan okur bu yazıyı .köstebek yuvaları kapandı kar sayesinde bilmem anlatabildimmi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Burda arkasından konuşacağınıza bu adamlarım sayfasına yazın size cevap versin niye böyle bu gazete aleyhe yazdırıyor, Lehte yazılan yorumları engelliyor.Bununla ilgili Sosyal medya sayfalarımızda bu gazetenin tarafsız olmadığını alenen yayınlayacağız. EDİTÖR: Sosyal medya sayfalarınızda, muhtarla ilgili habere aynı mail adresi ve IP numaralarıyla, ancak değişik isimlerle muhtarı savunma adına gönderilen, ayrıca bazıları da muhtarı eleştirenlere karşı yakışıksız sözler içeren çok sayıda yorumun yayınlanmadığını da lütfen not düşünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Düşeriz aynı sizin yaptığınız gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Bu kar yagisinda belediyemi gördünüz belediye çok güzel yöresel ürünler tarım ve yapı fuarı açar ramazanda çadır kurar ve halkın parası ile sanatçılar getirir biraz daha ses çıkarırsanız yukardaki hizmetleride bulamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartakus (4 yıl önce)
    Haber kasıtlı olarak yapılmış olumlu yorumları spamlıyor.Gazetecilik ilkesinden uzak yalancılıkla süslenmiş bi haber
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (4 yıl önce)
    Muhtarımız sorumluluk alanları için teşekkür etmiş yanlış görmediysem bu adam sabaha kadar mahallesinin yollarını açmak için uğraştı insanlarla uğramak yerine haklarınızı arayın sizinde mahallenize hizmet gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin (4 yıl önce)
    Kimliği belirsiz fake hesaplar sistematik şekilde belediyemizi karalıyor.Gerçekler manipüle ediliyor.Site yöneticilerini ve gazetecilerimizi şehrin sokaklarını gezmeye ve gerçeği bizzat görmeye davet ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • bek (4 yıl önce)
    adam yatırım yapmış haber olmuş.yatırımının karşılığını elbet alır.Kimse oşuna teşekkür etmez vardır bir bildiği. Özal ın bir sözü vardı benim memurum işini bilir.Muhtarda işini biliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet hanifi (4 yıl önce)
    Biz neden görmedik çalışmayı arabaları çıkaramadık halen arabalar çıkmıyor biraz dürüst olalım hic biri belediyeler calismiyor anlasinlar diye yaziyorum yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • osman (4 yıl önce)
    Olay yesilyurt belediyesinin temizlemesi gereken yeri Buyuk Sehir Belediyesi Temizliyo diye belirtiyo muhtar olay bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (4 yıl önce)
    Çilesiz mahallesinde oturan bir sakin değilim. Fakat çok fazla arkadaşım Çilesiz mahallesinde ikamet etmektedir. Çilesiz mahallesi muhtarı kendi mahallesine 724 saat hizmet veren ve bunu bütün özverisiyle yaptığına inandığım bir insandır. Arkadaşlarım ne zaman arasalar saat kaç olursa olsun cevap veren ve bunun için çözüm arayan bir şahsiyet iş. Belediyenin yaptığı yada yapmadığı işler için samimiyetiyle çalışan bir kişiyi bilip bilmeden linç edici cümleler ile işinden soğutmak kimin hakkı? Kar yağışından sonra o sokaktaki esenlikete alışveriş yaparken onu kar temizleme aracında şoför koltuğunun yanında gördüm. Sosyal medyada takip ettiğim kadarıyla herşeyi üstlenip elinden geleni yapan bir insan. Başkalarına eleştiri yapıcam derken hiç kimsenin emeğine hakaret etmememiz bence önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat (4 yıl önce)
    Bu sokakta oturuyorum, Belediye bu sokağa 2 gün sonra geldi ve hala araçlarımız siteden dışarı çıkmıyor, kepçe yolu sıyırdı gitti etrafta tümsek gibi kar yığını var kaldırımlar buz, Belediyeyi beklemiyoruz, güneşi bekliyoruz ki karlar erisinde yollar açılsın, söylenenler ile yaşananlar yine tezat
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Muhtarlığıda ayaklar altına altınız be.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Şahin (4 yıl önce)
    Bu kadar nankör olmayın arkadaşlar ben bizzat şahit oldum muhtar sabaha kadar belediyeyle beraber mahallede tuzlama çalışmasına katıldı, yolları tertemiz yaptılar hepsinin eline sağlık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ulu (4 yıl önce)
    Muhtar gece yarısına kadar iş makinelerinin usttunde olduğunu gözümle gördüm. Diğer mahallelere göre hizmeti kapmış diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (4 yıl önce)
    Temizliğin Kime Ait Olduğunu Kimin Nereyi Temizleyeceğine ait Meclis Kararını okuduktan sonra siz karar verin 10.06.2014 81 Sayılı Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı 1. Çevre Yolu (Hava Alanı Kavşağından Fuar Alanına Kadar) 2. Fahri Kayahan Bulvarı. 3.Hastane Caddesi 4. Sivas Caddesi (Battalgazi Kavşağına Kadar) 5.Kışla Atatürk Caddesi 6. Fuzuli Caddesi 7. Emeksiz Caddesi 8.Turgut Temelli Caddesi 9. Inönü Caddesi 10. İsmet Paşa Caddesi ( Kuyuönü Mezarlığına Kadar) 11.Zapçıoğlu Caddesi 12. Terminal Caddesi 13. Cengiz Topel Caddesi 14.Hasanbey Caddesi (Teyfik Temelli Caddesi Girişine Kadar) 15. Teyfik Temelli Caddesi 16. Mehmet Buyruk Caddesi Bu caddelerin dışında her ne kadar cadde sokak varsa, temizliği, yıkanması, kaldırımlardaki kar temizliğinden tutun temizlik ile aklınıza gelebilecek her ne varsa hangi ilçe de ise sorumluluğu o ilçe belediyesindedir. Muhtarda mahallesindeki yolların tamamının Büyükşehir Belediyesi temizledi diye efendi gibi adam gibi teşekkür etmiş. Yeşilyurt Belediyesinede Siz Nerdesin Ne Yolu Temizlediniz Ne Kaldırımı diye sitem etmiş kibarca tabi anlama kapasitesi olanlar çok iyi anlamıştır. Vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (4 yıl önce)
    Kardeşim Muhtarımız adam gibi adam işini en iyi şekilde yapmış. Niye mi Çilesizde Büyükşehir Belediyesine ait 7 tane cadde var. 96 tanede Yeşilyurt Belediyesine ait sokak var. Demek ki Yeşilyurt Belediyesi gelip 96 tane sokağı temizlememiş, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmayan 96 tane daha sokağı temizledi diye Muhtarda nezeketen çıkıp teşekkür etmiş abartacak ne var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    muhtar efendi kar yağdığı günün sabahı ve akşamı o yoldan geçtim, sabahı bırakın akşam bile tuzlanmamıştı. kaldıki o yol tecde yolunu mıhlıduta bağlayan çok işlek bir yol. 4 kar lastikli aracımı sen ittirmedin!
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı (4 yıl önce)
    resimde yayalar kaldırımlardaki kardan yürüuemedikleri için otomobil gibi yoldan gidiyorlar muhtrımmmmm...ne komiksin abi yaaa..ha bak bu arada bu demeçle meşhur oldun tebrikler..benim mahallemin muhtarı..oy verdiğim ama artık veremeyeceğim muhtar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    10 yıldır doğru dürüst kar yağmıyor du bi yağdı belediye nin bu konuda ne kadar yetersiz olduğu ortaya çıktı..özellikle Yeşilyurt belediyesi sınıfta kaldı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Şerif (4 yıl önce)
    Mizan sokak hala kapalı kameralara oynayan muhtar
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorum olarak iyi sallamışsın da bende Mizan sokakta İmmihan Apt de oturuyorum yollar tertemiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamın derdi neyki kamerlara oynasın biz birebir yakından şahit olduk tüm çaba ve gayretlerini tek. U konuda deil muhtarımız her konuda çok duyarlı gecenlerde bir evrağım vardı geç saatti gün içerisinde gidemediğim için aradım durumu belirttim saolsun hemen yardımcı oldu geçmiş senelere kıyasla muhtar gerçekden işinin hakkını veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin (4 yıl önce)Şerif isimli kullanıcı yorumuna
    Mizan sokakta bende oturuyorum kar yağmaya başladığından beri düzenli olarak kar temizliği ve tuzlama çalışması yapıldı.Şuan Mizan Sok. ve mahallemizin diğer sokakları trafiğe ve yaya ulaşımına açıktır.Sizi birlikte keşif yapmaya ve fotoğrafı haber sitesine iletmeye davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Neden başharik da daha sokak bugun temizlendi milletin kolu bacağı kırildı buzdan tuzlama yapilmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Fotoğraflarda görülen yer, Mazi sokak. Yoğun kar yağışı sonrası 2 gün boyunca tuzlama bile yapılmayan, 2 gün sonra temizlenmiş yoğun trafiği olan bir sokak. Fotoğraflardan anlaşılacağı üzere kaldırımlarda halen yürünemiyor. Buraya bağlı ara sokaklarda ise hiçbir çalışma yapılmadı. Muhtarsa birilerine şirin görünmek için olmayan hizmeti övüyor, milletin aklıyla alay ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhtarın sosyal medyada yaptığı Canlı yayın videolara fotoğraflara bak herhalde iki gün ileri gidip çekmedi ya hangi saatte nereler açılmış yazmış fotoğraf atmış. Kimin davulunu çalıyorsun!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı hakyemez (4 yıl önce)
    Muhtara çok yakın oturuyorum. Kendisinin evinin önü bile kar yığını ile kaplı. Sokakta insanlar arabaları park edemiyor, kaldırımlarda insanlar yürüyemiyoruz ama muhtar sanki başka bir şehirde yaşıyormuş gibi yorum yapıyor. Suç bizde, muhtar seçmesini bile bilmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir (4 yıl önce)
    Daha çarşı kar doluyken çilesizde yolların temizlenmesi ve poz verilip muhtarın açıklama yapması! Selo başkanın ekibi yaptırtmış heralde bu açıklamayı. Ama yine pot kırmışlar. Çünkü hala kaldırımlar kar dolu. Selo Başkan hiç ummadığı bir gol yedi. Allah’ın sopası yok işte ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Aras (4 yıl önce)
    Muhtarım sen eminmisin çilesiz mahalle muhtarı oldugundan çünkü söylemlerinizle resimler örtüşmüyorda acaba birileri size çıkın basın açıklaması yapın teşekkür edin mi dedi belediye başkanına çünkü bizler böylesi bir tesekkürü semt sakinleri olarak kendi adımıza söylemenizi kabul etmiyoruz menfatçilikten çok realist gerçekci olalım biz semt sakinler memnun değiliz karla mücadeledeki çalışmalardan
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhtar emmi (4 yıl önce)
    Muhtar kaldırımların hali nedir yoldamı yürüyor insanlar sizin mahallenizde bari fotograf cekerken paylasımlara dikkat etseydiniz göz var nizam var ☺️☺️☺️ Yağcılarda inecek var muhtar bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Feridun (4 yıl önce)
    Malatyahaber hem muhtarı hem büyükşehir belediyesini ti’ye almış. Malatyahaber’de bizimlen eğleniyi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nadir (4 yıl önce)
    Muhtar teşekkür ederken ki çekildiği fotoğraflara bakar mısınız :))) arka tarafında görünen kaldırımlar hala kar :))) ah muhtarım ah :) komik duruma düşmeyin böyle hareketlerle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza (4 yıl önce)
    Gün geçtikçe yönetici profilleri düşüyor. Koskoca şehirde kar heryeri kaplamışken yapılan açıklama hayret dedirtecek seviyede. Sadece yolların temizlenmesini hizmet sayan muhtar profili ile karşı karşıyayız. Kaldırımlardır aslolan temizlenmesi gereken. Koskoca Çilesiz mahalle muhtarına yakışmayacak bir açıklama olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Yagcılardan inecek var yahu biraz el insaf hersey secim hersey pofpoflanmak değil muhtar bey kar carsamba günü yagdı bugun cumartesi hala yerde kaldırımda kar varken neyin tesekkürü bu kime yaranmaya çalışıyorsun belediye sınıfta kalmıstır büyüksehir selahattin gürkana Büyük gelmiştir baksanıza hala sosyal medyada üzerinden 3 gün gecmesine ragmen karla kapalı yollar acılıyor diye paylasımlar yapıyor neyin çaba gayreti yazık el insaf
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahman Hoca (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet bey kar çarşamba günü akşam yedide yağmaya başladı perşembe günü saat ikide durdu. Muhtarda perşembe gecesi tüm yolları temizletti. O röportajda cuma günü yapıldı.Çarşıya gitmek için minibüs beklerken banada konuşmak istermişin diye sordu ben yok dedim. Ama yiğidi öldür hakkını yeme, cuma günü sabah yollar tertemizdi. Sen yalan söylüyorsun muhtarı karalamak istiyorsun bence burda oturmadığında kesin çünkü muhtar belediyelerin tüm yaptığı çalışmaları yöneticilere atıyor onlarda tüm bina sakinlerine tüm mahalle olarak yapılan çalışmaları hepimiz biliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet (4 yıl önce)
    Muhtarın poz verdiği resimde bile kaldırımlar kar dolu. Muhtarda hizmet etmeyi yolları temizlemekten ibaret sanıyor heralde. Tam selo başkana uygun muhtar profili.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Demekki hizmet zengine yapılıyor biz çöşnükte evimizde mahsur kalalım tecde mahalle muhtarı şikayet etsin hizmet gelmiyor diye bizler şikayette bulunalım yollarımız kapalı kaldırımlarda yürüyemiyoruz diye lakin şehrimizin üst kesimlerinin temsilcisi muhtar bey belediyeye tesekkür etsin heryere eşit hizmet götürecegini cevreyolu altı üstü ayrımı yapmayacagını secim beyanlarında belirten başkan bey demekki sadece söylemler popülist yaklasımdan hayalden ibaretmiş bırakın artık bu teşekkür ederiz hizmet geldi demeyi kar yagısının üzerinden 3 gün gecti hala kaldırımlar yollar kar neyin temizligi insanların aklı ile dalga geçmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemalettin (4 yıl önce)
    Bence muhtar sen birde çiçek yaptır götür teşekkür için ? asli görevinizi yerine getirdiniz, lütfettiniz diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (4 yıl önce)
    Muhtar nere temizlendi ilk gün söylesin cumartesi günü hava yumusadı kar eridi kepçeler gözükmeye başladı bizde hergün ile gittik ne muhtarı gördük ne kepçeyi mıhlı tut ana halter sayılmıyor mu
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (4 yıl önce)
    Ahmet çakır şükerası başkan gürkanı eleştirmek için bahane aramasın. Şehirde tüm yağmur kollektorleri yapıldıktan sonra şehri su basmıştı hatırladınız mı efendiler.. Başkan Gürkan başarılı bir şekilde çalışıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeter Artık (4 yıl önce)yavuzca isimli kullanıcı yorumuna
    Ne helvacıymış kardeşim, adam gitti hala rakip görüyorsunuz! Bırakın helvacıyı da onun yaptıklarının üstüne koyarak sizde birşeyler yapın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Çarşı merkeze 2 km mesafedeki çevreyolu altında bulunan GÖZTEPE mahallesinin sokakları temizlenmemiş.BÜYÜKŞEHİR ve BATTALGAZİ belediyeleri belli yerlere çalışıyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Sayın muhtar sanırım yolda gidiyor. Kaldırımlarda yürüyen yaya insan degilmi. Anca yağ yapasiniz. Yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Mahleniz temiz olabilir muhtar bey malatya geneline baktınızmı siz gelin çevreyolu altına bakın o zaman teşekür etmeyi bir daha düşünürsünüz
    0
    0
    Yanıtla