Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu'nun amcası vefat etti.
Kalp rahatsızlığı nedeniyle 70 yaşında vefat eden ve emekli olduğu öğrenilen 4 çocuk babası Sait Mumcu'nun cenazesinin, 7 Ocak Pazartesi günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazına mütaeakip kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.
YENİCE BELEDİYE BAŞKANININ ACI GÜNÜ..
Bu arada Malatya'nın Darende ilçesi Yenice Kasabası Belediye Başkanı Ufuk Yücel'in amcası Bayram Yücel vefat etti.
Yenice eski belediye başkanlarından Garip Yücel'in kardeşi Bayram Yücel (63), geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu vefat etti. Yücel'in cenaze namazı, Yenice'de öğle namazını müteakip kılındı ve cenaze burada defnedildi.
Cenazeye; Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Emniyet Müdürü Salih Köken, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile vatandaşlar ve akrabaları katıldı.