SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Transferde Mustafa Akbaş Bilmecesi

0
Güncellendi - 2018-08-29 01:18:06
Transferde Mustafa Akbaş Bilmecesi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un, Trabzonsporlu futbolcu Mustafa Akbaş ile anlaştığı iddia edilirken, Karadeniz ekibinin futbolcusunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

Süper Lig'de yeni sezona iyi başlayan Evkur Yeni Malatyaspor'un, Trabzonspor'da forma giyen stoper Mustafa Akbaş ile anlaştığı ileri sürülmüştü. Karadeniz ekibiyle 30 Haziran 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun transferi henüz netlik kazanmadı.

Akbaş'ın ve kulübünün Evkur Yeni Malatyaspor ile her konuda anlaştığı ileri sürülse de, Karadeniz ekibinin oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştireceği ve bu görüşmeden çıkacak olan karara göre hareket edileceği öğrenildi.

30 Mayıs 1990 Trabzon doğumlu olan 1,88 metre boyundaki stoper Mustafa Akbaş, 20 Ocak 2014 yılında Trabzonspor'a transfer olmuştu.

1461 Trabzon, Kayserispor ve Trabzonspor'un formalarını giyen Akbaş, Süper Lig'de 83 karşılaşmada görev aldı.

Trabzonspor'da lig ve Türkiye kupasında toplam 80 karşılaşmada forma giyen Mustafa Akbaş, 2015-2016 sezonunda Kayserispor'da kiralık olarak forma giymiş ve 28 lig karşılaşmasında görev almıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Gelmesede olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerine Sen mi? oynuyacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Adam özür dilemiş ve Trabzonsporda kalmış
    0
    0
    Yanıtla