SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mustafa Akbaş EYMS'ye Yakın

0
Güncellendi - 2018-12-30 18:17:13
Mustafa Akbaş EYMS'ye Yakın
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un, Trabzonspor'a ayrılan Mustafa Akbaş ile her konuda anlaştığı ve oyuncunun Antalya kampına katılacağı ileri sürüldü.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Sadık Çiftpınar'ın yerine Trabzonspor ile yollarını ayıran Mustafa Akbaş'ı düşündüğü ve yapılan görüşmenin olumlu geçtiği iddia edildi.

Takımın genç stoperi Sadık Çiftpınar'ı transfer için Beşiktaş ile birlikte Fenerbahçe'nin de devreye girmesinin ardından Evkur Yeni Malatyaspor, arayış içerisine girdi. Sadık'ın devre arasında Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferine kesin gözüyle bakılırken, sarı kırmızılı yönetim ise genç stoperin yerini son olarak Trabzonspor'un formasını giyen Mustafa Akbaş ile doldurmak istiyor.

Trabzonspor ile yollarını ayıran 28 yaşındaki oyuncunun sarı kırmızılı kulüple anlaştığı ve takımın devre arası kamp çalışmalarına dahil olacağı öğrenildi.

Stoperin yanı sıra sol bekte de forma giyen Mustafa Akbaş, 1461 Trabzon, Kayserispor ve Trabzonspor'un formalarını giydi.

Trabzonspor'da geçen sezon 11 karşılaşmada 936 dakika süre alan Akbaş, bu sezon bordo mavili formayı 4 karşılaşmada giydi ve 360 dakika sahada kaldı.

Süper Lig'de 86 karşılaşmaya çıkan Akbaş, son olarak formasını giydiği Trabzonspor ile yollarını ayırdı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    İnşallah ikinci bir ömer şişmanoğlu ya da barazite olmaz.verimli bir oyuncu olsaydı trabzon kovalamazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    hiç bir futbolcu Malatyaspora gelirken uyumlu bir şekilde gelmedi.Onları takıma Erol Hoca bir uyumlu hale getirdi.Trabzondan kaç futbolcu geldide hiçbiride uyum sağlıyamamış gibi bir istatistik çıkartılmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Erol hoca niceler faydalı hale getirdi herkes biliyor anlatmaya gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Aytaç bize trabzondan geldi fena değildi Bence Mustafa da Erol hoca nın elinde değer kazanır faydalı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    Trabzon un bize hocasıda futbolcusuda uyum sağlanamıyor..
    0
    0
    Yanıtla