SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mutant Virüs Görülen İlçede Apartmanda Karantina

0
Güncellendi - 2021-02-26 20:09:52
Mutant Virüs Görülen İlçede Apartmanda Karantina
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde son günlerde mutasyona uğramış korona virüs vakalarının görüldüğü açıklandı.

Darende Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede mutasyona uğramış virüs vakalarının görülmeye başlanıldığı belirtildi. Bugün yapılan testlerde iki vakada kesinleşmiş mutant virüsün tespit edildiği belirtilerek, 2 kişide ise mutant virüsün kuvvetli şüphesi bulunduğu ve test sonuçlarının beklendiği kaydedildi.

Açıklamada ilçeye bağlı Heyiketeği Mahallesi’nde bir apartmana giriş ve çıkışların İlçe Hıfzıssıhha kararı ile kapatıldığı da belirterek, "Kurallara her zamankinden daha fazla riayet etmemiz gerekiyor çünkü yayılım ve öldürücülüğü daha yüksek olan mutasyona uğramış virüs artık ilçemizde bizlerle beraber" ifadelerine yer verildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Adem (3 yıl önce)
    Dün yazdık bugün diğer iki blokta karantinaya alındı ama atı alan Üsküdar’ı geçti evlerin çoğu başka yerlere gitti ayıtla pirinin taşını inşallah kimseye bulaşmamıştır yoksa gidenlere bulaştıysa ozaman görüşürüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (3 yıl önce)
    Saçmalık kapıcıda virüs çıkıyor 3 blağada aynı kapıcı bakıyor ama sadece 1 blok karantinaya alınıyorya hepsini alırsın yada sadece kapıcının evini alırsın Allah bunlara akıl fikir versin
    0
    0
    Yanıtla