SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Müteahhit Firma Şantiyesini Kuruyor

0
Güncellendi - 2017-02-17 18:05:55
Müteahhit Firma Şantiyesini Kuruyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın önemli projelerinden olan Kuzey Çevreyolu’nun yapım ihalesini alan Ankara merkezli ‘Eksen Proje’ isimli şirket, şantiye kurma çalışmalarına başladı.

8 Eylül 2016 tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü ile sözleşme imzalanmasının ardından çalışmaların resmen başladığı Kuzey Çevre Yolu’nda, en önemli aşamalardan birisi olarak görülen şantiye kurma aşamasına geçildi. Yeşilyurt’a bağlı Gözene Köyü’nün Ankara Yolu üzerindeki girişinin karşısına kurulacak şantiyenin yaklaşık 1 ayda tamamlanması planlanıyor. 183.4 milyon TL İhale, 227 milyon TL proje bedeli ile işi alan Eksen Proje, 20 araçlık filo ve 15 kişilik personeliyle şantiye kurma çalışmalarına başladı. Karayolları tarafından tahsis edilen alana konteynır ve araç gereç parkı kurma çalışmalarına başlayan Eksen Proje firması, şantiye aşamasını 1 ayda tamamlamayı planlıyor.

Projesi 15 yıl önce yapılmıştı

Toplam 53.6 km uzunluğundaki Kuzey Çevre Yolu güzergahının 15 kilometrelik kısmında çalışma yapılmasına mani bir durumun bulunmadığı, 34 kilometresinde toplulaştırma yapılacağı ve bunun da 30.5 kilometresinde çalışmaların tamamlandığını açıklanmıştı. Projesi 15 yıl önce yapılan Kuzey Çevre Yolu’nda üst geçit, yonca kavşak ve viyadük yapımını gerektirecek koşullar söz konusu olduğundan, Malatya Valisi Mustafa Toprak bir açıklamasında projenin güncellenebileceğini ifade etmişti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • yusuf ziya gültekin (7 yıl önce)
    malatya için hayırlı olsun.güzel bir proje ınsaallah bir an evvel bitirilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • yurttaş (7 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDERİM CUMANIZ MÜBAREK OLSUN. ES SELAMÜN ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKETÜHÜ.
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir bulut (7 yıl önce)
    Emeği geçenlerde Allah razı olsun bizim Malatya'da trambüs alırsın karşı çıkarlar yol yaparsın karşı çıkarlar kısacası kendini bilge sayanlar sonradan yapıldıktan sonra iyi ki yapılmış bile demeye dilleri varmaz sağol Ahmet başkan inşallah kuzey çevre yolunu bu saat'en sonra beklenenden daha erken bitiririz de yeni yolar açarız İstanbul'da denizin altında yol yapılıyor karşı çıkan yok bizde mefaatçiler bir bahanesi her zaman hazır dır sayın cumhurbaşkanım ben Bekir Bulut Batalgazi bölgesinde mesajını aldım ilk Malatya 15 temmuz akşamı saat 22 de yola çıktım mücadelem sonuna kadar senle beraberim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek halk (7 yıl önce)bekir bulut isimli kullanıcı yorumuna
    Bekir bey ıstanbul a da trambus yapsınlar karşı çıkarız bız rahat ol! İstanbul beledıyesi trambus yapacak kadar da cahıl degıl bu yonden de rahat olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyada uyumayan adam (7 yıl önce)
    Tam zamaninda kostekligi saati ortaya cikardilar diyoruz ya kizanlar vardir mutlaka. Ne denir hani bu hale gelene kadar kan kusturdunuz millete!!! Bu cevreyolunun gecikmesi rayli sistemi de engelledi ama nedense buna goz yumdu bazi doktorlar yolun ortasi degilde gittiler yan yollara trambus mu otobus mu cakma tramvay mi ne oldugu belli olmaya sistemi kurdular
    0
    0
    Yanıtla