SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mutlaka Sandık Başına Gitmeye ve Oy Kullanmaya Davet Ediyorum"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “31 Mart sadece bir yerel seçim değildir. Milletimiz; terör örgütlerine bel bağlayanlara, terör örgütleriyle demlenenlere gereken dersi verecektir.” dedi.

Seçim çalışmalarını Kuluncak ve Hekimhan’da sürdüren MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakı’nın MHP Kuluncak Belediye Başkanı ve Adayı Erhan Cengiz tarafından halı sahada verilen ve kalabalık bir topluluğun katıldığı iftar programına katıldı. 

Kuluncak ilçesinde Şehit Beytullah Tercan'ın annesi Yeter Tercan’ı evinde ziyaret eden Fenedoğlu, Kuluncak ilçesinde Aşağıselimli, İlisuluk, Kızılhisar, Kecik Mezrasında vatandaşları ziyaret etti. 

Fendoğlu, Hekimhan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde de vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim çalışmalarını sürdürdü.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “31 Mart günü sandık başlarında bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, tek yürek, tek bilek, tek nefes halinde Türk milletinin gücünü dosta da düşmana da göstereceğiz. Türkiye’nin yaşamış olduğu kötü ve karanlık günlerin tekrar etmemesi için 31 Mart seçimi çok önemlidir. Sürekli söyledik, yine tekrarlıyoruz, 31 Mart sadece bir yerel seçim değildir. Milletimiz; terör örgütlerine bel bağlayanlara, terör örgütleriyle demlenenlere gereken dersi verecektir. Milletimiz; 31 Mart günü sandık başında Türkiye düşmanlarına ve terör örgütlerine karşı milli bir kenetlenme ruhuyla karşı duracak, dağdan temizlediğimiz terörist ve bölücülerin belediyelere doluşmasına göz yummayacaktır.” dedi.

Fendoğlu, “Ülkücüler, millet ve vatana hizmet yolunda 55 yıllık kutlu mücadelenin çizgisinden çıkmadan, bilgi liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedefler doğrultusunda seçimde gereğini yapacaktır.” ifadesini de kaydetti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ülkeye ve Malatya’ya hayırlara vesile olmasını dileyen Fendoğlu, “Malatyalı hemşehrilerimizi mutlaka sandık başına gitmeye ve oyunu kullanmaya davet ediyorum. MHP ve Cumhur İttifakı olarak, seçimlerden zaferle çıkacağız. Seçim sonuçları şimdiden ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olsun.”  İfadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mehmet can (3 hafta önce)
    Bu fotoya çok güldüm herkes okuyormuş gibi yapıyor ama okumuyor güzelim kale de hizmet sıfır
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Aras (3 hafta önce)
    Ulkuculer agbabaya verecek oyu sen rahat ol.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 hafta önce)
    Bu saatten sonra oy kullanmaya gitmem verdiğimiz oyla yapılan yanlışlara da doğrulara da ortak oluyoruz gereği yok hepside mecliste birbirini yiyor kameralar önünde kameralar kapatılınca kol kola giriyor. Bizlerden aldıkları vergilerle seçim ödeneği alıyorlar haram zıkkım olsun hepsine.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Oktay (4 hafta önce)
    Tabiki birçok ülkücü Ağbaba ya verecek sen rahat ol herkes gidecek vekilim.agbaba ile kaç toplantı yapildi ülkücüler ile hepside söz verdi sagolsunlar
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kerem (4 hafta önce)
    Malatya her seçim koşulsuz şartsız desteklediği için hizmet alamıyor zaten.. Gayette doğal. Bakın Eskişehir'e.. 25 senedir Yılmaz hoca yönetti. Şehir hastanesini de oraya yaptılar, hızlı treni de oraya yaptılar, kral bir stadyum yaptılar daha neler neler.. Demek ki Malatya akpye oy vermeyecek ki hizmet görsün
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Cihan (4 hafta önce)
    Her seçim koşulsuz şartsız akp yi Malatya da destekliyorsunuz.karşılığında 2 tane küçük ilçede aday gösteriyor MHP.bari bu seçim Battalgazi yada Yeşilyurt ta MHP aday gosterseydi.hiçmi zorunuza gitmiyor bu durum
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Reel (4 hafta önce)
    Yıllardır ileriye götüreceğiz dediğiniz sehri geriye goturmekten başka birsey yapmadınız. Enflasyon,maaşlar,sefalet, mülteciler,ekonominin geldiği hal,insanların kutuplastirilmasi,artık yeter emekli olma vaktiniz geldi
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hakkı (4 hafta önce)
    Dağ, teröristler, bilge lider, kutlu yol , kurtlar hep aynı laflar. Nerede emekli, enflasyon, göçmen sorunu, işsizlik, adaletsizlik, liyakat sahibi olmayanlar, torpille belediyelere dolanlar hakkında iki çift laf
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ertac (4 hafta önce)
    Mutlaka gidip AGBABAYA oy vereceğiz merak etme
    %90
    %10
    Yanıtla
  • hangi partiye (4 hafta önce)
    bilader hangi partiye verecez. kendi partin için istemiyorsun. başka parti için şaka mısınız ya artık siz
    %91
    %9
    Yanıtla
  • fuat (4 hafta önce)
    tabi tabi bekleyin hepinize dersinizi verecektir bu aziz millet.
    %87
    %13
    Yanıtla