SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MYB 11 Futbolcuyla Yollarını Ayırdı

0
Güncellendi - 2020-01-01 15:38:59
MYB 11 Futbolcuyla Yollarını Ayırdı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 11 futbolcuyla yollarını ayırdı. Turuncu yeşilliler, transfer çalışmaları kapsamında anlaştığı oyuncuları ise kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 

Grupta ilk yarıyı istediği gibi geçiremeyen ve küme düşme potası içerisinde yer alan Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Antalya’da devre arası kamp çalışmalarına devam eden turuncu yeşilliler, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak, yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un Asbaşkanı ve Transfer Komitesi Başkanı İhsan Kılıç, teknik direktör Mehmet Ak’ın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

İkinci yarıda istedikleri sonuçları alarak takımı Play-off’a taşımak istediklerini dile getiren Kılıç, “Devre arası transfer çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Hedefimiz ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak, takımımızı Play-off’a taşımak. Transferde görüştüğümüz futbolcular var. Antalya kampımızda toplu imza töreni yapmayı planlıyoruz. Şuanda görüştüğümüz 1-2 oyuncu daha var. Sonrasında da imza töreni düzenleyeceğiz.”

Kılıç, yeni transferleri kısa süre içerisinde kadrolarına katacaklarını ifade ederek, 11 oyuncuyla da karşılıklı görüşüp, anlaşarak yollarını ayırdıklarını kaydetti.

Kılıç; Enes Kaplan, İsmail Baran Karakoç, Selim Dağ, Serkan Sarıkaya, Dersim Şahan Kaynak, Bedirhan Danışmaz, Mehmet Avcı, Ömer Faruk Bartan, Abdulvahap Kaya, Ahmet Topal ve Enes Filiz ile kulüp olarak yollarını ayırdıklarını kaydederek, bu futbolculara emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Malatyalı kontenjanından yedekte yer tutup maaş alan Ahmet Topal. Hadi güle güle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Mantiklı iş yapmişlar bu ligin oyunculari değillerdi amatör futbolcu bu saýilanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    adil gevrek yardımcı olması lazım.. erkan kaş.. ahmet ıldız.. murat yıldırım ve rahman buğra ile konuşup ve bu topçuları ikna ederek yeşilyurtspora gitmesini sağlasın bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Süper ligden 3.ligemi gitmesini bekliyorsun bu futbolcuların.Kardes sen ne içtin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaş futbolcuları sire pazarında hamallık yapanlarla karıştırmış, ha sire pazarı, ha arasa, nerde olsa aynı is:)
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan töre bu sekilde 3 lig de bile tutunamaz
    0
    0
    Yanıtla