SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

MYB- Diyarbekir Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2020-02-02 21:09:50
MYB- Diyarbekir Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 21.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Diyarbekirspor’u konuk edecek. Mücadeleyi, İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Mehmet Çağatay Lakot yönetecek.

Grup’ta geride kalan 20 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlik, 10’da mağlubiyetle 20 puan toplayan ve gol averajıyla 16.sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 21.haftada 7 galibiyet, 6 beraberlik, 7’de mağlubiyetle 27 puan toplayan ve averajla sekizinci sırada yer alan Diyarbekirspor’u konuk edecek. 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Diyarbekirspor karşılaşması 2 Şubat Pazar günü 13.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada oynanacak. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Diyarbekirspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Lakot’un yardımcılıklarını İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Arda Darcan ile Aydın Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Ahmet Oğuz Yılmaz yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Bölgesel Hakemi Emre Bulut ise dördüncü hakem olarak görev alacak. 

20 PUANIN 16’SINI SAHALARINDA TOPLADILAR

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 3.Grup’ta 20 haftalık bölümde 20 puan toplarken, maç başına 1 puan elde etmiş oldu. 

Grup’ta şuana kadar deplasman galibiyeti bulunmayan turuncu yeşilliler, 20 haftada topladıkları 20 puanın 16’ını sahasında oynadığı maçlarda kazandı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında çıktığı 9 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşarken, bu karşılaşmalarda 19 gol atıp, 15 gol yedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız