SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, İlk Yarıda 26 Puan Topladı

0
Güncellendi - 2020-12-26 04:41:35
MYB, İlk Yarıda 26 Puan Topladı
A- A+ PAYLAŞ

Misli.com 3. Lig 1.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor,ilk yarısı tamamlanan ligde hanesine 26 puan yazdırdı.

Üçüncü ligde ikinci sezonunu yaşayan Malatya Yeşilyurt Bediyespor, 2020-2021 sezonuna iddialı başlamış, ‘şampiyonluk’ hedefini koymuştu. Sezona, geçen sezon takımı çalıştıran teknik direktör Alaattin Gülerce ile başlayan turuncu yeşilliler, istediği gidişatı yakalayamayınca takımın başına bir başka Malatya teknik adam Nihat Balan’ı getirdi.

Alternatifsiz bir kadroya rağmen özellikle ilk yarının sonlarına doğru iyi bir çıkış yakalayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, son 4 karşılaşmada elde ettiği 12 puanla birlikte toplamda 26 puan topladı. Ligin ilk yarısında oynadığı 15 karşılaşmada 8 galibiyet, 2 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan turuncu yeşilliler, bu karşılaşmada rakip ağlarını 22 kez havalandırırken, kalesinde ise 11 gol gördü.

İÇ SAHA VE DEPLASMANDA EŞİT PUAN TOPLADILAR 

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ilk yarısı itibariyle iç saha ve deplasmanda (13) eşit puan topladılar.

Sahasında oynadığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3’te mağlubiyet yaşayan turuncu yeşilliler, hanesine 13 puan yazdırdı. Malatya ekibi, bu karşılaşmalarda 10 gol kaydederken, kalesinde 6 gol gördü.

Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada ise 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşarken, toplamda 13 puanı hanesine yazdırdı. Malatya temsilcisi, oynadığı 7 dış saha maçında rakiplerinin ağlarını 12 kez havalandırırken, kalesinde 5 gol gördü.

Ligde, ilk yarı maçlarının ardından puan durumu şöyle:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un Kızılcabölükspor ile Malatya'da oynadığı ve 1-0 galip geldiği son maçtan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet 44 (3 yıl önce)
    9 da kapanır 19 da rahat olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (3 yıl önce)
    Nihat hoca Yeni Malatyasporu şampiyon yaptığında kadroyu kendisi kurmuştu. Sezon başında onunla başlansaydı lider biz olabilirdik genede şansımız var
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Büyük kulüpler istikbal vaadeden genç oyuncuları ve altyapıdan yetişenleri deneyim kazanmaları için alt liglerde proje takımlar buluyorlar. Al sana tabanca gibi takım hem ligde iddialıbir konumda hemde sana oyuncu yetiştirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    1 ve 2 nci sıradaki takımlara kendi sahamızda yenildik diye hatırlıyorum, bu maçlardan birini kazansaydık çok daha iyi bir konumda olabilirlerdi. Son maçlarda alınan seri galibiyetlerden dolayı Yeşilyurt Beldiyespor'umuzu tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla