SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Kendi Sahasında Son Maç Avantajını Kaçırdı

MYB, Kendi Sahasında Son Maç Avantajını Kaçırdı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta 36.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Yomraspor ile 1-1 berabere kaldı.

3.Lig 2.Grup’ta 36.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Trabzon ekibi Yomraspor’u konuk etti.  

Yeşilyurt Belediyespor 35.dakikada Alpay Aldemir’in kaydettiği golle mücadelede 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Yomraspor, 47.dakikada duran toptan takım kaptanı Hüseyin Sürmeneli’nin kafayla kaydettiği golle skoru 1-1’e getirdi.  

Mücadelenin geride kalan dakikalarında iki takımda eline geçen net fırsatları değerlendiremedi ve mücadele 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.  

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Emre Kaan Çalışkan, Hicri Yıldırım, Vedat Güneş, 4.hakem Muhammed Mehmetcan Söylemez  

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Ogün Karakaya, 7.Alpay Aldemir, 14.Caner Çolak, 17.Metehan Andaç Özlü (Dk.83 Muharrem Efe), 21.Selim Dedekoç, 29.Caner Yılmaz (Dk.69 Berk Yiğit Karadağ), 9.Hasan Ahmet Sarı (Dk.69 Burak Evren), 44.Erhan Gözetlik, 27.Musa Buğrahan Kavaklı, 55.Burçin Yüksel, 22.Salih Sarıkaya 
YEDEKLER: 25.Muhammed Enes Salik, 88.Hamza Alper, 30.Burak Evren, 11.Avni Kürşat Özmen, 54.Muharrem Efe, 19.Sefa Saz, 18.Berk Yiğit Karadağ 
TEKNİK SORUMLU: Yusuf Tokaç

YOMRASPOR: 1.Furkan Taş, 39.Hüseyin Sürmeneli, 4.Muhammed Enes Doğan, 7.Şenol Özyurt, 20.Halil Emre Yiğit (Dk.46 Mehmetcan Köse), 17.Mert Kurt (Dk.46 Emir Uzun), 27.Ökkeş Karaoğlu, 74.Taha Tunç, 10.Uğur Kurt (Dk.73 Ahmet Baha Bilgin), 99.Batuhan Kayıkcı (Dk.90 Berkan Tuğ), 23.Cem Aktaş (Dk.80 Mustafa Yılmaz) 
YEDEKLER: 16.Berkay Erdoğan, 3.Mehmetcan Köse, 12.Emir Uzun, 14.Berkan Tuğ, 28.Yiğit Gümüş, 70.Ahmet Baha Bilgin, 88.Mustafa Yılmaz 
TEKNİK SORUMLU: Hakan Macit  

GOLLER: Dk.35 Alpay Aldemir (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Dk.47 Hüseyin Sürmeneli (Yomraspor)

SARI KARTLAR: Ogün Karakaya, Burçin Yüksel (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Cem Aktaş, Furkan Taş, Mustafa Yılmaz (Yomraspor) 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Burhan (2 yıl önce)
    Malatya nın yaklaşık 400 bin nüfuslu enbüyük ilçesi Yeşilyurt bu takımı 3.lig de tutamıyorsa yazıklar olsun. Mehmet Çınar a sormak lazım. Yazık çok yazık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    dün yeşilyurt maçına gittim.. ilk yarı iyidi.. ikinci yarı dökülen bir yeşilyurt vardı. oynanan oyuna bakttım birde oyuncuların kapasitesine baktım. 3.lig yeşilyurtspora çok lüks. 1.ci amatör takımını Yomraspor karşısına çıksa yeşilyurttan daha iyi oynardı. bence.. yeşilyurtspor gerek oynadığı oyunla gerekse oyuncu kapasitesiyle düşmeyi hak etti
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hoca 44 (2 yıl önce)
    Arguvanspor geldi.düserse düşsün on bin nüfuslu arguvanspor 300 bin nüfuslu Yeşilyurt belediyespor yazıklar olsun başkan adil gevrekmi
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Yeşilyurt lu (2 yıl önce)
    İş sıkıntılı oldu. Kader maçı, final maçı Çarşamba spor ile. Bu maç ıda alın artık. Düşerseniz çok yazık olur çooook. Futbolcular mantıklı olun çıkıp yerinizi son damlasına kadar oynayın ve çarşamba yı yenin. Allah yardımcımız olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yesiyurt kumeye dustu kendi sahasinda en az 9 puan kayip etti
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Siyasilerin telefonlarla şunu alın,bunu alın diyerek minnet rica kurulan takım bu kadar olur reçete takımın başına iyi bir hoca getirin futboldan anlayan bir futbol sorumlusu bulun ve sonuçta transfere hoca ve o sorumlu kişi hiç bir siyasi baskı altında kalmadan birlikte karar versinler işte o zaman başarı gelir, inşallah son maçı alır diğer sonuçları beklemeye başlarız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Korkak futbol ve sonuç. Aslanlar gibi oynayıp alsaydınız maçı şimdi %90 kurtar mıştık. Ama şimdi herşey berbat oldu. Tek yo Çarşamba yı yenmek. Hadi hayırlısı.
    %100
    %0
    Yanıtla