SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Pazartesi Günü Toplanıyor

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 11 Mayıs Pazartesi günü toplanarak hazırlıklarına start verecek.

Yeşilyurt Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’in “Şimdilik olmak kaydıyla, elimizde değişik senaryolarımız da bulunmakla birlikte ertelenen Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerimizi 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık” açıklamasının ardından toplanma kararı aldı. 

Koronavirüs (kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında ligler ertelenmeden önce 28 haftalık süreçte 30 puanla 15.sırada yer alan turuncu yeşilliler, liglerin süresiz askıya alınmasının ardından izne ayrılmıştı. Malatya ekibinde futbolcular, teknik heyetin hazırlamış olduğu program kapsamında evlerinde bireysel antrenmanlarını gerçekleştirdi. 

Turuncu yeşilli takım, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın ardından toplanarak, ligde kalan 6 maç için hazırlıklarına start verecek.

Yeşilyurt Belediyespor’un resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “TFF başkanı Nihat Özdemir’in liglerin belirlenen takvim doğrultusunda başlayacağını açıklaması üzerine Takım kafilemizde Malatya’da olmayan oyuncularımızın da katılmalarıyla gereken testler yapılacak ve 11 Mayıs Pazartesi günü antrenmanlara başlanacaktır.”

Tarihinde ilk kez 3.Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, yer aldığı 3.Grup’ta 28 haftada topladığı 30 puanla 15.sırada yer alıyor. Ligler ertelenmeden önce çıkışa geçen ve kırmızı hattan uzaklaşan turuncu yeşilliler, grupta oynadığı 28 karşılaşmada 7 galibiyet, 9 beraberlik, 12’de mağlubiyet yaşadı. 

Grup’taki son 3 maçında 7 puan toplayan turuncu yeşiller, 28 karşılaşmada rakip ağları 28 kez havalandırırken, kalesinde ise 33 gol gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya Sever (4 yıl önce)
    Bu takım ligde kalacak ins
    0
    0
    Yanıtla