SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB, Sahasındaki Maçta Puanları Paylaştı:1-1

MYB, Sahasındaki Maçta Puanları Paylaştı:1-1
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Iğdır Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı. Her iki takımın kalecisi yaptıkları kurtarışlarla takımlarına 1’er puana getirdi.  

Müsabakanın ilk yarısı çekişmeli geçti. Iğdır Futbol Kulübü, 40.dakikada Batuhan Karadeniz’in penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İlk yarıda Yeşilyurt Belediyespor ile Iğdır Futbol Kulübü’nün birer topu direkten döndü.  

Mücadelenin ikinci yarısına iyi başlayan Yeşilyurt Belediyespor, 59.dakikada Metehan Andaç Özlü’nün kaydettiği golle skoru 1-1’e getirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayı ve puanlar paylaşıldı.  

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Saha

HAKEMLERr: Mustafa Aydın, Cihad Buyurgan, Metin Uçar, 4.hakem Berkan Güler

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Ogün Karakaya, 7.Alpay Aldemir, 14.Caner Çolak, 17.Metehan Andaç Özlü, 18.Berk Yiğit Karadağ, 19.Sefa Saz, 21.Selim Dedekoç, 27.Musa Buğrahan Kavaklı, 55.Burçin Yüksel, 66.Mehmet Atik (Dk.84 Alperen Arslan), 88.Hamza Alper (Dk.68 Salih Sarıkaya) 
YEDEKLER: 25.Muhammed Enes Salik, 4.Furgan Polat, 11.Avni Kürşat Özmen, 13.Alperen Arslan, 22.Salih Sarıkaya, 30.Burak Evren, 54.Muharrem Efe  
TEKNİK SORUMLU: Yusuf Tokaç

IĞDIR FK: 41.Bayram Olgun, 2.Salih Zafer Kurşunlu, 7.Suat Kaya (Dk.62 Mesut Çaytemel), 10.Muhammet Reis, 18.Mert Örnek (Dk.81.Ömer Talha Nergiz), 19.Arif Morkaya, 33.Talha Yünkuş, 35.Yılmaz Özeren (Dk.70.İbrahim Alan), 37.Batuhan Süer, 60.Mustafa Kayabaşı (Dk.81 Umut Pusat), 90.Batuhan Karadeniz 
YEDEKLER: 22.Deniz Kök, 12.İbrahim Alan, 15.Umut Pusat, 16.Mesut Çaytemel, 21.Abdullah Çelik, 91.Ömer Talha Nergiz, 98.Berkan Burak Turan 
Teknik Sorumlu: Bayram Toysal  

GOLLER Dk.40 (penaltıdan) Batuhan Karadeniz (Iğdır Futbol Kulübü), Dk.59 Metehan Andaç Özlü (Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Burçin Yüksel, Ogün Karakaya (Yeşilyurt Belediyespor), Salih Zafer Kurşunlu, Batuhan Karadeniz (Iğdır Futbol Kulübü) 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Memo (2 yıl önce)
    Malatya futbolu nun düştüğü hale bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    12 hafta oldu galibiyet yok ha bir gayret yoksa bölgesel amatöre gidiyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla