SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Seri Peşinde

M.Yeşilyurt Belediye Seri Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup ekiplerinden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Araban Belediyespor'u yenerek, seri yakalamak istiyor.

Ligin ilk haftasında Malatya derbisinde Pütürge Belediyespor'u 1-0 mağlup eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ikinci haftasında 30 Eylül Pazar günü 15.00'da Yeşiltepe 1 Nolu Sentetik Saha'da Araban Belediyespor'u konuk edecek.

Lige 3 puanla başlayan iki takımın mücadelesinde, Malatya Yeşilyurt Belediyespor rakibini sahasında eli boş göndererek, 2'de 2 yapmak istiyor.

BAŞKAN ÇINAR, SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Yeşilyurt Belediyespor yönetim, teknik heyet ve sporcularıyla Araban Belediyespor maçı öncesi bir araya geldi.

Teknik heyet ve futbolcularla yakından ilgilenen Çınar, takım hakkında detaylı bilgi aldı. Lige galibiyetle başladıkları için teknik heyet ve futbolcuları tebrik eden Çınar, takımdan bu sezon şampiyonluk beklediklerini ifade etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız