SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB Teknik Direktör Ak İle Yolları Ayırdı

0
Güncellendi - 2020-01-06 18:13:15
MYB Teknik Direktör Ak İle Yolları Ayırdı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da teknik direktör Mehmet Ak ile yollar ayrıldı. Ayrılığın altında yatan nedenin yönetim ile Ak arasındaki anlaşmazlık olduğu iddia edildi.

Sezonun ilk yarısını 15 puanla 17.sırada tamamlayan Yeşilyurt Belediyespor'da yeni transferlere imza artırılırken şok bir gelişme yaşandı.

Antalya'da kampta bulunan yönetim ile teknik direktör Mehmet Ak masaya oturdu ve karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Ak ile yönetimin, devre arası transferleri konusunda anlaşmazlık yaşadıkları öğrenildi.

Ak ile yolların ayrılmasının ardından turuncu yeşilli takımın Alaattin Gülerce ile anlaştığı bildirildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Bekir Sıtkı (4 yıl önce)
    hayati hoca ile tekrar gelmelidir..
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (4 yıl önce)
    İlk defa bir özel maç sonunda istifa eden ir teknik direktör görüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (4 yıl önce)
    düşmeyi sonuna kadar hak etti ....
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Bence tekrar hayati hocayi getirin hocanin Emegi.cok.takimi 3.lige cikardi
    0
    0
    Yanıtla
  • Necip (4 yıl önce)
    Alaattin Hoca başarılı bir hoca tecrübeli, hiç kimse takımdan değerli değildir. Unutulmamalı ki hoca kulübün çalışanıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tecdeli (4 yıl önce)
    Öğrendiğim kadarıyla, 6 futbolcu istemiş ,listeyle verdiği tüm oyuncular alınmış,hatta 2 transfer daha yapılacakmış.Kendini takımın üzerinden görmeye başlayınca ipler kopmuş.Anlasılan hoca kendini Jose Mourinho zannediyor.Olumsuz yorum yapanlar Mehmet Ak diye bir hocanın varlığını, Yeşilyurt belediye spor ile öğrendiler.Simdide o olmazsa olmazı oldu takımın.Bu yönetim hocayı getirdiyse ,bu yönetimde gönderir.Alaattin Gülerce hocaya hayırlı olsun.MALATYA Lİ DESİNLER.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hersey yolunda giderken haklisin kardeş yönetimi kim tanıyorr kim bu yonetimm futboldan ne anliyorlarr
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz (4 yıl önce)
    Yönetim ne yapmaya çalışıyor Nasretti hoca misali bindiği dalı kesiyor, yapmayın Allah aşkına hiç değilse bu yayım sezonu bitirip göndereydiniz .Hoca takımı toparladı yapılacak transferlerledir takımı en azından ligde tutardı bir çuval inciri batırdınız.sağolun? ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Yönetim büyük hata yaptı. Mehmet Ak gitti takım kesin düşer. 3.lig de takımımız var diye seviniyoduk o da gitti geçmiş olsun. Yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Bu takım yüzde yuz küme düser demesi mehmet ak la cok şey değışmiştı yüzde 99 düser bu takimm
    0
    0
    Yanıtla