SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYB'nin Çarşamba'daki Maçında Olaylar

MYB'nin Çarşamba'daki Maçında Olaylar
A- A+ PAYLAŞ

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Çarşambaspor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor arasında oynanan maç sırasında futbolcular arasında arbede çıktı.

Çarşamba Şehir Stadyumu'nda oynanan ve Çarşambaspor'un 2-1 önde olduğu karşılaşmanın son dakikalarında, faul nedeniyle hakem Burak Olcar, Malatya Yeşilyurt Belediyespor oyuncusu Berk Karadağ'a kırmızı kart gösterdi. Yeşilyurt Belediyespor yardımcı antrenörünün sahaya girmesi sonucu hakem maçı bitirirken oyuncular arasında arbede yaşandı.

Emniyet güçlerinin müdahale ettiği olayların ardından misafir takım güvenlik önlemleri altında stattan çıkarıldı.

Samsun, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    Sayin yetkililer sabanciya sormuslar tahsilin yok Bu basarilar nasil oluyor demisler Akili ve yetenekli kisilerle calisiyorum Demi’s el insaf bunca Malatyanin parasi heder oldu takim Kesin degil ama kume dustu yazik cok yazik oldu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Malatya futbol tarihinin en kötü yönetimleri bir araya gelmiş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Bütün fırsatları elinizin tersiyle ittiniz yani hakettiniz inanın bu vurdumduymaz gamyemez kadroyu biraraya getiren kimse tebrik ediyorum sayın çınar ben Yeşilyurt ta oturan bir vatandaşım yazık degilmi 3 yılda bu takıma harcadığınız paraya lütfen bu sevdadan vazgeçelim inşallah birgün devletimiz belediyelerin amatör dışında profesyonel takimi olmasını yasaklar ve belediyeler amatör spor dallarinda gençlere yardımcı olurlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    88 dakikada bir sıfır öne geçiyorsunuz uzatmada iki gol yiyip maçı veriyorsunuz,burdaki bir çok macinizi seyrettim biz köy maçlarında sizden iyi mücadele ediyorduk göz göre göre takımı ligden düşürdünuz 20 haftada 1 galibiyet alıyorsunuz Mustafa ceviz , Hayati palanci gibi iki teknik hocamızı görevi bırakmak zorunda bırakıyorsunuz ondan sonrada sahada kavga ederek bu takımı bu duruma getirmekten biz sorumlu değiliz demek istiyorsunuz biz bu filmi daha önce hakeme saldıran malatyasporun başkanı ile yaşamıştık eğer ben o kulüpte sorumlu olsam hiç birinize bir daha o formayı rüyanızda bile gostermem.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatya sever (1 yıl önce)
    takımı eski sportif direktör küme düşürmüştür oyuncuların hepsini o almıştır kulübün şu anda sözde borcu yoktur deniliyor ama borcu var piyasaya yarın-öbür gün borçları ortaya çıkar
    %100
    %0
    Yanıtla