SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye, Karakoçan'la Karşılaştı

M.Yeşilyurt Belediye, Karakoçan'la Karşılaştı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta 32.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı.

3.Lig 2.Grup’ta 32.haftada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sahasında Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü konuk etti. Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, mücadelenin 15.dakikasında Ahmet Arık’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 18.dakikada Berk Yiğit Karadağ’ın golüyle hemen cevap verdi ve ilk yarı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında her iki takımda skoru değiştirecek pozisyonlar yakaladı ancak gol sesi çıkmayınca sahadan 1-1 berabere ayrıldılar.

STAT: Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Yusuf Aydın, Harun Pekyürek, Melih Tan, 4.hakem Mehmet Terece

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 1.Ogün Karakaya, 7 Alpay Aldemir (Dk.65 Salih Sarıkaya), 14.Caner Çolak, 17.Metehan Andaç Özlü, 18.Berk Yiğit Karadağ (Dk.90 Avni Kürşat Özmen), 21.Selim Dedekoç, 29.Caner Yılmaz (Dk.65 Mehmet Atik), 44.Erhan Gözetlik, 55.Burçin Yüksel, 27.Musa Buğrahan Kavaklı (Dk.46 Muharrem Efe), 88.Hamza Alper (Dk.78 Burak Evren)
YEDEKLER: 25.Muhammed Enes Salik, 11.Avni Kürşat Özmen, 19.Sefa Saz, 22.Salih Sarıkaya, 66.Mehmet Atik, 30.Burak Evren, 54.Muharrem Efe)
TEKNİK SORUMLU: Yusuf Tokaç

ELAZIĞ KARAKOÇAN FUTBOL KULÜBÜ: 55.Eren Yılmaz, 3.Cuma Ali Üzüm, 4.Şeyhmus Abdulkadir Aksu, 5.Ömer Faruk Aydemir, 7.Fatih Kıran (Dk.70 Muhammed Furkan Özhan), 9.İlhan Aslanoğlu, 10.Ekrem Sütçü, 27.Ahmet Can Arık (Dk.78 Seyid Ahmet Han), 61.Kaan Güdü, 77.Fatih Kızılay, 97.Kadir Taşoğlu (Dk.66 Eren Çinkılıç)
YEDEKLER: 1.Ali Karataş, 17.Muhammed Furkan Özhan, 23.Eren Çinkılıç, 22.Okan Salmaz, 40.Ahmet Kutlu, 36.Ferhat Çoban, 79.Seyid Ahmet Han
TEKNİK SORUMLU: Ender Çınar

GOLLER: Dk.15 Ahmet Can Arık (Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü), Dk.18 Berk Yiğit Karadağ (Malatya Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KARTLAR: Caner Yılmaz, Caner Çolak, Muhammed Enes Salik (Malatya Yeşilyurt Belediyespor), Şeyhmus Aksu, Cuma Ali Üzüm, Muhammed Furkan Özhan (Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Cumhur (2 yıl önce)
    Galip gelecek futbol oynamıyoruz. Özellikle fizik kalitemiz iyi değil. Caner Yılmaz sorumluluk almıyor. Kalan maclara daha iyi konsantre olması gerekir.Metehan sanki gazozuna maç oynuyor.Bitsede evimize gitsek anlayışında, Yusuf hoca 90 dakika nasıl tuttu anlayamadım. Burçin belkide sezonun en kötü maçını oynadı. Mehmet Atik'de oyuna yeterli katkıyı veremiyor.Kaleci Ogün çok iyi maç çıkardı alınan puan Ogün 'e ait.Kalan maçlarda çok daha iyi olmamız gerekir.Yoksa düşmek mukadder olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Gelecek yıl transferlerde hatır gönül siyasi ilişkiler olmaz ve transfer işi hocaya bırakılırsa kesin 2.lige çıkarız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Elazığ Karakoçan da yenemezsin düş. Böyle rezil bir takım olurmu. Bir takım 15 hafta dır galibiyet alamıyorsan düşer. Mehmet Çınar sana güvenmiştik sen de batırdın. Y. Malatyaspor düştü. Son sürat amatör e kadar gider. Bari Y. Belediyespor umudumuzdu o da gidiyor. Tam bir rezalet.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt spora transferler nasıl yapılıyor acaba siyaset etkili oluyormu temennim ben yanilirim yeteneğe göre transferler yapiliyordur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    14 veya 15 maç oldu galibiyet yok bu kafayla Yeşilyurt Belediyespor'da üzülerek söylüyorum bölgesel amatör lige gidiyor , Malatyaspor kaderine terkedilmiş,voleybolda ligden düştük, Yeşilyurt yoklari oynuyor bu manzara sporda bitişin resmidir.
    %84
    %16
    Yanıtla