SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediye Deplasmanda Mağlup

M.Yeşilyurt Belediye Deplasmanda Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta Yeşilyurt Belediyespor, deplasmanda İskenerunspor A.Ş’a  2-0 yenildi.

STAD: İskenderun 5 Temmuz Stadı

HAKEMLER: Egemen Altun, Atakan Tutan, Denizcan Şahin 4. Metin Ateş

İSKENDERUNSPOR A.Ş: 1.Muhammet Can Tuncer, 64.Fadıl Kocaoğlu, 55.Ethem Ercan Pülgir, 20.Ahmet Devret, 27.Onur Ural, 25.Murat Erdemir(DK.79. 77.Aydın Yılmaz) 6.İsmail Güven, 99.İrfan Başaran, (Dk.71.4.Recep Metin)11.Enes Soy(Dk.86. 14.Rauf Öktem) 21.Osman Şahin(Dk.88.17.Ömer Turan) 9.Hakan Kuş 
YEDEKLER: 35.Emre Güler, 77.Aydın Yılmaz, 4.Recep Metin, 57.Metehan Baltacı, 17.Ömer Turan, 23.Yasin Yener, 14.Rauf Öktem
TEKNİK SORUMLU: Bülent Yenihayat

YEŞİLYURT BELEDİYE SPOR: 1.Ogün Karakaya, 7.Alpay Aldemir,(Dk.90. 11.Avni Kürşat Özmen) 14.Caner Çolak, 17.Metehan Andaç Özlü, ( Dk.61, 30.Burak Evren)54.Muharrem Efe, 21.Selim Dedekoç, 66.Mehmet Atik, 29.Caner Yılmaz,(Dk.71. 9.Hasan Ahmet Sarı) 19.Sefa Saz(Dk.90. 13. Alperen Arslan) 55. Burçin Yüksel, 22.Salih Sarıkaya(Dk.90. 88. Hamza Alper)
YEDEKLER: 25.Muhammed Enes Salik, 11.Avni Kürşat Özmen, 13. Alperen Arslan, 88. Hamza Alper, 30.Burak Evren, 4.Furgan Polat, 9.Hasan Ahmet Sarı   
TEKNİK SORUMLU: Yusuf Tokaç

GOLLER: Dk.15 Enes Soy, Dk.75 Recep Metin (İskenderunspor A.Ş)    

SARI KARTLAR: Murat Erdemir, Onur Ural (İskenderunspor A.Ş) Sefa Saz (Yeşilyurt Belediyespor)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • New Malatya (2 yıl önce)
    Malatya'da spor her anlamda küme düştü. Tüm branşlarda bir yıl içinde tüm takımların düşmesi tesadüf mü bilinçli bir müdahale mi araştırmak lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • raci (2 yıl önce)
    naci abimiz y.malatyayi çikartigi tüzükle mahvetti sıra yeşilyurtta. malatya kanallarini ne zaman açsam bu abi hep çikiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyam için (2 yıl önce)
    Belediye takımlarının olması bi defa yanlış. Allah öbür tarafta sorar vallahi bunun hesabını. Milletin parasıyla takım dönmez. Vatandaşın rızası olmadan olmaz. Tabi ki böyle bir durum söz konusu ise. Ama başkan temiz ve dürüst bir insan ve SPONSORLAR aracılığı ile yapar bence.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    16 hafta oldu galibiyet yok bari belediyenin parasını boşa harcamayın siyasilerin araya girmesiyle oluşan takım böyle olur futbolun bu ilde bittiğinin resmi tescilidir.
    %86
    %14
    Yanıtla