SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Belediyespor 'Resmen' Düştü

M.Yeşilyurt Belediyespor 'Resmen' Düştü
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sezonu 36 puanda tamamladı ve küme düştü.

Ligin son haftasını bay (maç yapmadan) geçen Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği, Çarşambaspor ve Kızılcabölükspor’un alacağı sonuçları bekledi. Grubun son haftasında Darıca Gençlerbirliği, Kalecik Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup etti. Darıca Gençlerbirliği, son hafta galibiyetiyle puanını 38’e yükseltti ve küme düşme potasının üzerine çıktı.

Grupta 36 maça 36 puan toplayan ve son haftayı maç yapmadan geçiren Yeşilyurt Belediyespor ise sezonu 17.sırada tamamlayarak, küme düştü. Turuncu yeşilliler, gelecek sezon Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele edecek. 

TFF 3.Lig 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile birlikte Hacettepe, Çarşambaspor ve Kızılcabölük de küme düştü.

Darıca Gençlerbirliği 38 puanla 15.sırada yer alırken, Kızılcabölük 37 puanla 16, Yeşilyurt Belediyespor 36 puanla 17, Çarşambaspor 34 puanla 18 ve Hacettepe 31 puanla 19.sırada sezonu tamamladı.

3. Lig 2. Grup sezon sonu puan cetveli şöyle oluştu:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Malatya Yeşilyurt Belediyespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Hoca 44 (1 yıl önce)
    Adil gevrek artık istifa et.yazik ya
    %0
    %100
    Yanıtla
  • yasar (1 yıl önce)
    sadece yazıklar olsun.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Malatya da Futbol siyasi rant ve gösterişe kurban edildi.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Resmen birileri tarafından düşürüldü desek herhalde yanlış olmaz.Malatya futbolu ,tarihinin hiçbir döneminde bu kadar rezaleti bir arada görmedi.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Arif (1 yıl önce)
    Sorumluların Allah belasını versin.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Taraftar (1 yıl önce)
    Sezon boyunca keyfi uygulamalarla hoca gtirmeyen getirdiğini göndermeyen, 3-4 Maçı trübünden kendi yönetip egosunu tatmin eden SERKAN ÇINAR teşekkür ederiz
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Seydi (1 yıl önce)
    Geçen sene şampiyonluğa oynayan takımı hocasından golcüsüne komple değiştirirsen olacağı bu. Nihat hoca bu senede Arnavutköyü playofa çıkardı biz ne olduk küme düştük şimdi milyonlar harcayıp takimı çıkarmaya çalışacağız o parayı sezon başı harcasaydınız şimdi 2.ligde olurduk .yapacağınız kadroyu koruyup eksik yerlere 2-3 topcu almaktı bu kadar basit. yazık.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Herkes gider Mersine'e biz gideriz tersine... Ülkede her yönüyle Karadeniz ihya edilirken, Malatya, Malatya olalı böyle zulüm görmedi...Durmak yok devamkeee. Bu sefer %99 olsun.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Yeşilyurtspor'a harcanan para Yeni Malatyaspor'a harcansaydı en azından Süper Ligde bir takımımız olurdu, milyonlarca para harca sonra amatöre düş, yazık, Malatya bu sene komple düşüşte. Sebep olanların yanına bırakma YA RABBİM!
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Değerli arkadaşlar takım düşmüş çıkmış kimsenin umurunda değil herkes siyasi şov ve rant peşinde üzülenler ise gerçek sporseverler ve taraftarlar, elimize geçen onlarca fırsatı elimizin tersiyle ittik mücadele ruhundan uzak futbolcu topluluğu bizi bilerek düşürdüler yazık belediyemizin parasına belediye amatör spor dalları dışında profesyonel kulüple ugrasmamalidir Malatya amatör takımlarına malzeme desteği sağlamalıdır.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kaplan (1 yıl önce)
    İlk yarı başarılı giden takımın hocasını niye gönderirsin yada 2. Yarı getirdiğiniz Mustafa cevize neden o kadar sabredersiniz. Muzaffer Çelik Serkan Çınar Naci Şavata ve Mehmet nakire teşekkür ederiz
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Taha (1 yıl önce)
    Muzaffer Çelik gibi birinden sonda Sanayici arkadaşı Başkan yaparsanız olacağı bu olur tabi ki takım düşer
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Reis (1 yıl önce)
    Muzaffer Çelik ve serkan çınarın oyuncağı olan takım ligden düştü, Naci şavatanın da desteği ile takım küme düştü
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Seyirci (1 yıl önce)
    İsgem müdürü için güzel bir kariyer başlangıcı oldu.Naci savata başarısızlık listesine 1 tanesini daha ekledi Vasifsizlar kümesi resmen
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Üzülmedim.Malatyaspor ve yeşilyurt neden düştü diye bir bilene sorun bakalım neden düşmüşler?
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Futbolda kendimize tekrardan gelmemiz en az 10 yıl alır ornekmi Mersin,ordu, Karabük, Diyarbakır, Eskişehir,Balıkesir, Elazığ, Çanakkale, Karabük say say bitmez bütün bu iller yıllar oldu bir türlü kendilerine gelemediler Malatyaspor delegeleri ve yetkililerden rica ediyoruz lütfen Malatyasporumuzu bu duruma getirenlerden hukuk önünde hesap sorulsun.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Sende gitt sensizliğede alışırız
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (1 yıl önce)
    Yazıklar olsun size eyy yetkililer, bu ayıp size yeter, bir şehrin kaderiyle oynadınız,hepiniz kahrolasınız.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Arif (1 yıl önce)
    Muzaffer Çelik işgemi batırdı, Yeşilyurtspor küme düşürdü. Düşman olsa Çınar başkana bu kadar zararı olmazdı
    %78
    %22
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Aylar once soyledim yesilyur spor duser cunku basinda bulunanlar kendi makamlarini dusunuyor hayati hocayi gorevden aldilar takim duzelmedi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Muzaffer Çelik ve Serkan çınarın eseri, 2 senede 25 milyon harcayıp takımı düşürdüler
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Haklının yanında olmayıp güçlünün yanında olanlardan asil davranışları bekleyemezsiniz Mehmet çınar muzaffer çelik ve beden eğitimi öğretmeni olan Serkan Çınar ve İbrahim civan sorumlu olanlar bunlar.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Emeği geçen herkese ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir zamanların futbol şehri diye anılırken, şuan ki durumumuz içler acısı.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    20 haftada 1 galibiyet alan ve geçen hafta 88 .dakikada öne geçip uzatmalarda 2 gol yiyerek mağlup olan takım giden hafta düşmüştü.bu hafta 3 takımdan birisi galip gelse düşecektik maalesef Kızılcabölük ığdıri yendi ve resmen biz düştük.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Gerçek bu (1 yıl önce)
    Mehmet Çınar eserinle gurur duy. Herşey i berbat ettin. Bir takıma bile sahip çıkamadın. 20 Bi nüfuslu Elazığ Karakoçan kadar bile olamadınız. Güya 400 bin nüfuslu Yeşilyurt teyyy. Yazıklar olsun hepinize. Bu ayıp hepinize yeter. Çıkıp atıp tutma daha. Gerçek bu.
    %92
    %8
    Yanıtla